Bijbelteksten Habakuk

Bijbelboek Habakuk

Het Bijbelboek Habakuk. Habakuk bevat 56 Bijbelverzen verdeeld over 3 hoofdstukken. Daarin komen 4 titels voor. We hebben inmiddels behoorlijk wat kruimels met Bijbelteksten Habakuk gemaakt. Om goed overzicht te krijgen in alle Bijbelteksten met afbeeldingen die we gemaakt hebben zijn deze onderverdeeld in alle Bijbelboeken uit de Bijbel.

Naast de Bijbelboeken hebben we de Bijbelteksten ook onder gebracht in diverse thema’s. Denk aan thema’s als Bijbelteksten bemoediging, Bijbelteksten liefde en Bijbelteksten overlijden. Voor een volledig overzicht verwijzen we naar de pagina Bijbelteksten. Hier is een overzicht te vinden van alle thema’s waarin we Bijbelteksten bieden en natuurlijk ook een overzicht van alle Bijbelboeken.

Naar overzicht Bijbelteksten Habakuk

Bijbelteksten Habakuk overzicht

God laat het lijden toe

Je hebt het nieuws vast meegekregen de afgelopen weken: een nieuwe aanslag, bloembakken in Rotterdam tegen terrorisme, de spanning rond Noord-Korea, storm Harvey, aardbevingen in Turkije en Griekenland… Het lijkt wel of het nooit ophoudt. Dat moet ook Habakuk gedacht hebben, die het uitriep naar God, zoals je kunt lezen [...]

Habakuk 2:14

Maar zoals de zee vol water is, zo zal de aarde vol kennis van de grootheid van de HEER zijn. Habakuk 2:14

Habakuk 2:14

Maar zoals de zee vol water is, zo zal de aarde vol kennis van de grootheid van de HEER zijn. Habakuk 2:14

Habakuk 2:3

Verwacht Hem, want Hij komt zeker, Hij zal niet wegblijven. Habakuk 2:3

Habakuk 3:19

God, de HEER, is mijn kracht, Hij maakt mijn voeten snel als hinden. Habakuk 3:19

Habakuk 3:19

Als je je moe voelt, zie dan de Heer als j0uw kracht, die vandaag je geest en lichaam nieuw leven inblaast. De oppermachtige Heer is mijn kracht. Habakuk 3:19

Niet de Bijbeltekst kunnen vinden die je zocht?

Op onze pagina Bijbelteksten bieden we een overzicht van alle thema’s en Bijbelboeken waar we Bijbelteksten in aanbieden.

Bekijk alle thema’s
Bekijk alle Bijbelboeken

VERSE KRUIMELS IN JE MAILBOX ONTVANGEN?

Dat kan! Bepaal hoe vaak je verse kruimels in je mailbox wenst te ontvangen en vul je e-mailadres in. Al meer dan 6000 mensen gingen je voor. De Bijbeltekst van de dag (dagelijkse Bijbeltekst) is het meest populair.

[activecampaign form=5]

Je gegevens zijn 100% veilig