Home > Kruimels > Bijbelteksten > Leviticus
Bijbelteksten Leviticus

Bijbelboek Leviticus

Het Bijbelboek Leviticus. Leviticus bevat 1533 Bijbelverzen verdeeld over 50 hoofdstukken. Daarin komen 81 titels voor. We hebben inmiddels behoorlijk wat kruimels met Bijbelteksten Leviticus gemaakt. Om goed overzicht te krijgen in alle Bijbelteksten met afbeeldingen die we gemaakt hebben zijn deze onderverdeeld in alle Bijbelboeken uit de Bijbel.

Naast de Bijbelboeken hebben we de Bijbelteksten ook onder gebracht in diverse thema’s. Denk aan thema’s als Bijbelteksten bemoediging, Bijbelteksten liefde en Bijbelteksten overlijden. Voor een volledig overzicht verwijzen we naar de pagina Bijbelteksten. Hier is een overzicht te vinden van alle thema’s waarin we Bijbelteksten bieden en natuurlijk ook een overzicht van alle Bijbelboeken.

Naar overzicht Bijbelteksten Leviticus

Bijbelteksten Leviticus overzicht

Leviticus‬ ‭23:3‬

Zes dagen zal men het werk doen, maar op den zevenden dag is de sabbat der rust, een heilige samenroeping; geen werk zult gij doen; het is des HEEREN sabbat, in al uw woningen.‭‭ Leviticus‬ ‭23:3‬ ‭

Leviticus 19:17-18

Wees niet haatdragend. Als je boos bent op een ander, moet je dat tegen hem zeggen. Want als je boos op hem blijft of hem gaat straffen, word je zelf gestraft. Leviticus 19:17-18 (BGT)

Leviticus 20:8

Houd je aan mijn bepalingen en leef ze na; ik ben de HEER, ik heilig jullie. Leviticus 20:8

Niet de Bijbeltekst kunnen vinden die je zocht?

Op onze pagina Bijbelteksten bieden we een overzicht van alle thema’s en Bijbelboeken waar we Bijbelteksten in aanbieden.

Bekijk alle thema’s
Bekijk alle Bijbelboeken

VERSE KRUIMELS IN JE MAILBOX ONTVANGEN?

Dat kan! Bepaal hoe vaak je verse kruimels in je mailbox wenst te ontvangen en vul je e-mailadres in. Al meer dan 6000 mensen gingen je voor. De Bijbeltekst van de dag (dagelijkse Bijbeltekst) is het meest populair.

[activecampaign form=5]

Je gegevens zijn 100% veilig