Home > Webshop > Christelijke Boeken > Zijn Oogappel – Japke De Kraker

Zijn Oogappel – Japke De Kraker

 13,95

Uitverkocht

Dit verhaal speelt zich af ten tijde van de beschietingen over en weer tussen Hamas en Israël naar aanleiding van de ontvoering en moord op drie Joodse jongemannen in 2014. Hoofdpersoon is Tamara een christelijke Joodse jonge vrouw die in het leger dient, aanvankelijk in het veldhospitaal. Naast deze verhaallijn zijn er de uitgebreide mails die Tamara’s moeder van een vriendin die in het oorlogsgebied woont, ontvangt. Verontwaardiging over de gekleurde informatie die de wereld te zien krijgt en over de desinteresse en naïviteit van Europa en Amerika als het gaat om antisemitisme en islamisering van de samenleving voeren hierin de boventoon.

Uitverkocht

Contact ons per e-mail of telefoon.

  • Veilig betalen op jouw manier (ook achteraf)

  • Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

  • Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,-)

  • Met jouw aankoop ondersteun je ons werk

Meer dan 44.000 vind-ik-leuks

Meer dan 23.000 volgers

Artikelnummer (ISBN\EAN): 9789075613568 Categorieën: ,

Beschrijving

Tamara doet dienst in het Israëlische leger. Ze werkt in een veldhospitaal. Het wordt haar allerminst in dank afgenomen, wanneer ze het leven van een gewonde Palestijnse soldaat redt. Fel reageert Shaul op haar inzet voor Israëls vijand. Discussies over de Joodse moraal in deze oorlog laaien op. Wat is van wezenlijk belang?

Tamara’s moeder Rebecca is benieuwd hoe het met haar dochter gaat, maar ze krijgt nauwelijks berichten van haar. Het nieuws over de oorlog in Gaza verneemt ze bijna dagelijks van haar vriendin Sarah, die in het oorlogsgebied woont. Dan slaat de angst toe, wanneer ze hoort dat Tamara bij de grondsoldaten is ingedeelt. Zij moeten de gevaarlijke ondergrondse tunnels in Gaza gaan verkennen. Zal Tamara het er levend vanaf brengen?

Extra informatie

Auteur

Japke de Kraker

Pagina's

151

Uitvoering

Softcover

Uitgever

Vision

ISBN

9789075613568

Anderen kochten ook…