Paulus worstelde met zichzelf, wat weten we niet. Wel lees je hier dat hij verlangt om bij God te zijn. Maar hij heeft een net zo groot verlangen om nog op aarde te blijven. Om één reden: dat de majesteit van Jezus zichtbaar wordt gemaakt met zijn lichaam. Waarmee hij dus in feite een preview geeft van het Koninkrijk van God, waarin Jezus Koning is.

Door dingen die in het verleden gebeurd zijn, kijk ik niet zo positief naar mijn lichaam. En chronische ziekten helpen daar ook niet bij. En dan deze tekst… het is zo’n mooie uitnodiging van je Maker. En zoals Paulus hier ook zegt: Gods Geest helpt je om Zijn glorie in jou te laten zien. Laat het maar gebeuren..

Laatst dacht ik na over die gigantische wolkkolom en vuurkolom die de Israëlieten begeleidde in hun reis door de woestijn. Hoe zou het zijn geweest als God zo dichtbij was, zo zichtbaar groots is? En ineens sprak God: “Realiseer jij je dat Ik nog steeds Dezelfde ben en in jou woon?”. Die grote, heilige, almachtige God … woont met al Zijn glorie en kracht in jou.

Wat zie jij in de spiegel? Wil jij Zijn glorie weerspiegelen

Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels