Volhardend bidden. Dat is waar we gisteren over lazen. Maar hoe kun je volhardend blijven bidden in situaties waarvoor je helemaal geen woorden hebt? Wanneer je niet weet wat je bidden moet? Een gesprek in het ziekenhuis, een situatie op je werk… het voelt soms zo uitzichtloos en verlammend. Je ziet niet welke weg God op het oog heeft, of je kunt bidden voor genezing, voor een bepaalde uitkomst. En …wat is Gods wil? Is dat ook ons verlangen? Dat is soms ontzettend moeilijk.

Het draait om overgave. Om het ‘Uw wil geschiede’. Dat houdt in je dat weet dat wat God doet goed is. Of we het begrijpen of niet. En om dat te kunnen, moet je God kennen. Hem steeds meer leren kennen. Niet dat daarmee de vragen verdwijnen, wel dat het vertrouwen groeit in God, die altijd het goede op het oog heeft en alles ten goede zal keren.

Als je de woorden niet weet, de kracht niet hebt, mag je ook gewoon stil zijn. Gods Geest woont in je. Hij kent het verlangen van je hart. Als een advocaat zal Hij pleiten op basis van góede argumenten, die altijd overeenkomen met Gods wil.

Vertrouw Hem maar …

Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels