Afgelopen zomer startten we in samenwerking met uitgeverij Gideon de Liefdevol Ouderschap Challenge. Duizenden mensen schreven zich hiervoor in en ontvingen dagelijks een mail met daarin een bemoediging, een les, een opdracht of een stukje onderwijs. Een succes dus!

Op 31 oktober starten we met een nieuwe challenge: Gods stem horen. Tijdens deze challenge ontvang je elke dag een e-mail met daarin een stukje onderwijs over het onderwerp Gods stem horen en een praktische opdracht of een vraag. We hopen dat je op deze manier Gods stem in je eigen leven zult herkennen en een levensstijl kunt ontwikkelen waarin intimiteit met God een belangrijke plaats heeft.

Wat houdt de challenge in?

Tijdens deze challenge ontvang je elke dag een e-mail met daarin een stukje onderwijs over het onderwerp Gods stem horen en een praktische opdracht of een vraag. We hopen dat je op deze manier Gods stem in je eigen leven zult herkennen en een levensstijl kunt ontwikkelen waarin intimiteit met God een belangrijke plaats heeft.

De challenge is gemaakt aan de hand van het boekje Gods stem horen van Hanneke van Dam.

Voor wie is de challenge?

Deze challenge is bedoeld voor iedereen die verlangt naar (verdieping van) een persoonlijke wandel met God en neemt je in 31 dagen mee langs verschillende onderwerpen en thema’s.

De vijf thema’s die tijdens de challenge aan bod komen en die op verschillende dagen worden uitgewerkt zijn:

– Waarom is het van levensbelang Gods stem te verstaan?
– Hoe spreekt God en hoe kun je zijn stem horen?
– Obstakels: wat belemmert ons om Gods stem te horen?
– Een levensstijl
– Stap voor stap geleid worden

Doe je mee? Meld je hier aan: https://www.gideonboeken.nl/challenge-gods-stem-horen