Liederen

869 Liederen
Opwekking 215
De Heer is mijn herder en geen ding ontbreekt mij naar zijn wil; Hij schenkt mij rust in grazig land, aan waat'ren klaar en stil. Hij is het, die mijn ziel verkwikt en die mijn schreden leidt in rechte sporen om de eer zijns naams in eeuwigheid.
Opwekking 66
Komt, prijst de Heer, al gij knechten van de Heer, die staan des nachts in het huis van de Heer. Heft uw handen op, naar het heiligdom, en prijst de Heer, en prijst de Heer.
Opwekking 420
Refrein: Geen andere naam dan de naam van Jezus, geen andere naam dan de naam van de Heer. Geen andere naam dan de naam van Jezus is waard te ontvangen de glorie en ere, de kracht en de lof in eeuwigheid. Zijn naam is verheven boven heel de aard'.
Opwekking 602
Vrede van God,de vrede van God, De vrede van God zij met jou. Vrede van hem,vrede van God, De vrede van God zij met jou In Jezus’naam, In Jezus’naam, In Jezus’naam geef ik jou: Vrede van hem,vrede van God, De vrede van God zij met jou
Opwekking 137
King of kings and Lord of lords  ) glory, halleluja.         )2x Jesus, Prince of Peace       ) glory, halleluja.         )2x
Opwekking 636
Eer en glorie van een mens is niet waar ik naar op zoek ben. Zelfs de machten hier op aard', niets waar mijn hart voor buigt, mijn ziel voor juicht. Al mijn trouw en mijn devotie, hartsverlangen en emotie, zijn alleen bestemd voor Hem, die voor mij stierf.
Opwekking 194
U maakt ons één. U bracht ons tesamen, wij eren en aanbidden U. U maakt ons één, U bracht ons tesamen, wij eren en aanbidden U. Wordt uw wil gedaan, dan bindt het ons saam, iedereen zal deel zijn van uw gezin. Wordt uw wil gedaan,
Opwekking 264
Waardig is het Lam, alle lof, eer en aanbidding en sterkte en heil en heerlijkheid, wijsheid en macht en majesteit en de scepter voor eeuwig, waardig is het Lam. Sterkte! (sterkte) Rijkdom! (rijkdom) Heerlijkheid en eer
Opwekking 531
Immanuël, o Immanuël,   vol ontzag, aanbid ik U als Heer   en zing: Immanuël,   God met ons.   U kwam bij ons om mens te zijn   deelde mijn zwakheid en mijn pijn.   U, droeg de zwaarste straf voor mij,   Immanuël.   Rijker dan woorden, mooier dan
Opwekking 630
Op elk moment van mijn leven, in voor of tegen spoed Aanbid ik U mijn Jezus en dank U voor Uw bloed Ik vind kracht in U mijn Vader als ik heel dicht bij U bent. Mijn hart en mijn gedachten, worden warm als ik bedenk
Opwekking 50
'k Wil U prijzen, o Heer, (2x) met een hart vol aanbidding, 'k wil U prijzen, o Heer. Met mijn handen omhoog, met een mond vol van dank, met een hart vol aanbidding, 'k wil U prijzen, o Heer.
Opwekking 389
Create in me a clean heart, o God  ) and renew a right spirit within me. )2x Cast me not away from thy presence, o Lord and take not thy Holy Spirit from me. Restore unto me the joy of thy salvation and renew a right spirit within me.
Opwekking 815
Vul dit huis met Uw glorie. Vul dit huis met Uw glorie. Vul dit huis met Uw aanwezigheid. Want alles is door U en alles is tot U, openbaar aan Uw heerlijkheid. Heilig, heilig, heilig is de Heer. Jezus is Koning, breng hulde geef Hem eer.
Opwekking 757
Uw liefde is geweldig Dat verbaast me meer en meer Zo rechtstreeks uit de Hemel Komt Genade telkens weer Uw liefde is geweldig Dat verbaast me meer en meer Zo rechtstreeks uit de Hemel Komt Genade telkens weer
Opwekking 643
Al voor mijn leven is ontstaan had U een doel voor mijn bestaan, beschreef mijn dagen in de tijd. U bent het die mij heeft gemaakt, wat U bedacht heeft is volmaakt en daarom dank ik U altijd. Iedere dag is bijzonder, ieder moment is een wonder.
Opwekking 575
Jezus alleen, ik bouw op Hem Hij is mijn hoop, mijn lied, mijn kracht.  Door stormen heen hoor ik zijn stem,  Dwars door het duister van de nacht. Zijn woord van liefde dat mij sust  verdrijft mijn angst; nu vind ik rust!  Mijn vaste grond, mijn fundament;  dankzij zijn liefde leef ik nu. 
Opwekking 177
Bedenk al wat waar is, al wat waardig, al wat rechtvaardig is. Bedenk al die dingen, wat waar is, bedenk dat. Bedenk al wat rein is, al wat bemin'lijk, al wat welluidend is. Bedenk al wat deugd heet, wat lof verdient, bedenk dat. Bedenk al die dingen, wat waar is, bedenk dat.
Opwekking 336
Heilig, heilig,   ) heilig is de Heer.  )2x die was en is en komen zal. Prijst Hem, want Hij volbracht het al. U bent heilig. Heilig, heilig is de Heer. Heilig, heilig, heilig is de Heer. Waardig, waardig,  ) waardig is de Heer. )2x
Opwekking 539
Kom, nu is de tijd: aanbid Hem.  D Kom, nu is de tijd: ontmoet jouw God.  Kom, zoals je bent, aanbid Hem.  Kom, zoals je bent en geef je hart- Kom.  Eens zal elke tong U belijden als Heer,  buigt zich elke knie voor U neer.  Toch heeft U het beste aan hem beloofd  die nu in U gelooft: 
Opwekking 837
U roept ons, wij komen. Er is een open hemel, U bent hier. Geen schaamte, geen schande. U geeft ons uw vergeving, U bent hier. Open onze ogen. Toon ons uw glorie, Toon ons uw aangezicht, Machtige koning, Schijn met uw helder licht.
Opwekking 560
Mijn eerste liefde doet vuur oplaaien,  (v) ik voel zijn krachtige gloed in mij.  Want Hij ontstak daar een vlam van passie,  zijn warme liefde gloeit op in mij.  En ik bezing mijn geliefde in de nacht,  zodat Hij weet dat ik 's morgens op Hem wacht.  Refrein:  (allen) En als een kind zal ik dansen en zingen;  0, giet uw vreugdeolie uit over mij. 
Opwekking 29
Praise the Lord from whom all blessings flow. Praise the Lord all creatures here below. Praise Him up above ye heavenly host. Praise the Father, Son and Holy Ghost.
Opwekking 309
Geef Hem nu glorie en lofprijs en ere, glorie en lofprijs aan Jezus. Glorie, ere, glorie en ere aan Hem.
Opwekking 22
In de naam van Jezus, in de naam van Jezus, overwinnen wij. In de naam van Jezus, in de naam van Jezus, vluchten demonen voor mij. Wie kan weerstaan Gods liefdemacht? Wie wil ervaren zijn grote kracht? In de naam van Jezus, Jezus,
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels