één hele pagina

Over ons

Het broodkruimelpad

Wij verdwalen elke dag. In de jungle van social media, informatiestromen en de ratrace van de consumptiemaatschappij verliezen we ons oriënterend vermogen en vinden we onszelf terug ‘in the middle of nowhere’. Dan is de grote vraag: ‘Hoe vind ik mijn weg naar thuis?’

We verdwalen elke dag.

In onze zoektocht naar thuis stuitten we op een geheim; het geheim van de kracht van een kruimel. Wat we nodig hebben is een spoor van kruimels. Kleine beetjes inzicht, afkomstig uit een bron die oer is, en die de tand des tijds heeft doorstaan. Kleine beetjes wijsheid die helpen de weg van het leven te ontdekken. Wij weten wat het is om snel te leven en hard te gaan. Als geen ander weten wij wat het is om te verdwalen. Maar de richting van ons leven werd veranderd toen wij stuitten op een spoor van broodkruimels: kleine beetjes inspiratie en waarheid, waarvan wij wisten: hierlangs voert de weg naar thuis. Dus gooiden wij het roer om. We verruilden onze avontuurlijke carrières bij de politie en het leger voor een reis die nóg avontuurlijker zou blijken: het leggen van een spoor van broodkruimels.

De meest avontuurlijke reis bleek het leggen van een spoor van broodkruimels.

We creëerden posts met inspirerende teksten uit de Bijbel. Miljoenen views en duizenden reacties later beseften wij: in onze zoektocht naar God en het leven staan wij niet alleen. We begonnen met de verkoop van producten die licht en richting geven voor elke dag, en zagen hoe we talloze mensen op eenvoudige manier konden helpen de weg van het leven te gaan. We ontwierpen programma’s die mensen maken tot connaisseur van het leven en ervoeren van dichtbij hoe dit duizenden van binnenuit heeft gesterkt.

Aan de basis van dit alles staat de overtuiging dat het leven niet alleen een geschenk is, maar ook een kunst. En de manier waarop wij ons leven leiden wordt bepaald door de wijze waarop wij onze dagen doorbrengen. Verlang je naar een goed leven? Geef dan aandacht aan elke dag. En ja, elke dag heeft zijn eigen kwaad. Maar vergeet nooit: voor elk kwaad is er ook een kruimel.

De manier waarop wij ons leven leiden wordt bepaald door de wijze waarop wij onze dagen doorbrengen.

Ontdek de weg van het leven. Elke dag een kruimel. Volg het spoor en vind vrede met je verleden, vreugde in je dag en verwachting voor je toekomst.

Martijn van der Veer & Bram Markus
Founders DagelijkseBroodkruimels
Door een spoor van kruimels
te leggen helpen we jou
om de weg
van het leven
te ontdekken, de weg naar thuis
.
#lerenleven
De Missie
Ontdek de weg van het leven.
De Visie
Alle wijsheid, om iedereen te scherpen en tot volle ontplooing te brengen, overal.
De strategie
Elke dag een kruimel.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels