Christelijke Quotes

Ben je op zoek naar christelijke quotes, christelijke wijsheden, christelijke citaten, christelijke oneliners of andere christelijke teksten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De christelijke quotes worden meestal rechtstreeks uit de Bijbel geciteerd (dagelijkse Bijbel quotes), een andere keer uit christelijke muziek of christelijke boeken, maar zijn soms ook gebaseerd op gedachten of principes (normen en waarden) uit het christelijk geloof.

213 Quotes
Geloof
Geloof
Ja, Jezus hielp mij gisteren
Ja, Jezus hielp mij gisteren
(Uit het boek Vertrouw op God van Corrie Ten Boom)
Moed
Moed
(uit het boek Vertrouw op God van Corrie Ten Boom)
God houdt van jou!
God houdt van jou!
God houdt van jou!
Ik Heb Vele Dingen In Mijn Handen Gehouden
Ik Heb Vele Dingen In Mijn Handen Gehouden
Ik heb vele dingen in mijn handen gehouden en ben ze allemaal kwijt geraakt; maar wat ik in de handen van God heb geplaatst, dat bezit ik nog steeds.
Ja Ik Was Daar
Ja Ik Was Daar
Jezus leven

Christelijke Quotes

Christelijke quotes bieden inspiratie, bemoediging en spirituele richting voor gelovigen over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar steun in moeilijke tijden of op zoek bent naar versterking voor uw dagelijkse geloofspraktijk, er is altijd een christelijke quote die bij jou past. Van Bijbelse teksten tot wijze uitspraken, christelijke quotes bieden een rijkdom aan spirituele wijsheid die ons kan helpen onze verhouding met God te versterken en onze paden te begeleiden. Of je nu op zoek bent naar motivatie, bemoediging, of een diepere spirituele verbinding, er is een christelijke quote die uw noden aanspreekt. De kracht van christelijke quotes ligt in hun vermogen om ons te herinneren aan onze goddelijke identiteit en ons te helpen onze blik te richten op de dingen die echt belangrijk zijn. Delen van deze quotes met anderen kan ook een krachtige manier zijn om hen te bemoedigen en hen te helpen op hun spirituele reis. Ontdek vandaag de wonderbaarlijke kracht van christelijke quotes en laat ze je inspireren en versterken in jouw dagelijkse leven.

Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels