Quotes

213 Quotes
Geloof
Geloof
Ja, Jezus hielp mij gisteren
Ja, Jezus hielp mij gisteren
(Uit het boek Vertrouw op God van Corrie Ten Boom)
Moed
Moed
(uit het boek Vertrouw op God van Corrie Ten Boom)
God houdt van jou!
God houdt van jou!
God houdt van jou!
Ik Heb Vele Dingen In Mijn Handen Gehouden
Ik Heb Vele Dingen In Mijn Handen Gehouden
Ik heb vele dingen in mijn handen gehouden en ben ze allemaal kwijt geraakt; maar wat ik in de handen van God heb geplaatst, dat bezit ik nog steeds.
Ja Ik Was Daar
Ja Ik Was Daar
Jezus leven

Quotes

Quotes zijn korte, krachtige uitspraken die ons kunnen inspireren, motiveren en ons helpen om onze dagelijkse uitdagingen aan te gaan. Of je nu op zoek bent naar inspiratie om jezelf te verbeteren, om je te helpen bij je werk, of gewoon een positieve kijk op het leven wilt hebben, er zijn tal van quotes beschikbaar die je kunnen helpen. Het mooie van quotes is dat ze zo divers zijn. Er zijn citaten van beroemde persoonlijkheden uit het verleden en het heden, uit verschillende culturen en religies, en over verschillende onderwerpen. Of je nu op zoek bent naar een spirituele quote, een motiverende quote, of een inspirerende quote over leiderschap, er is altijd wel een quote die bij je past. Kortom, quotes zijn een geweldige manier om jezelf te inspireren en te motiveren, en er zijn tal van verschillende citaten beschikbaar om uit te kiezen. Begin vandaag nog met het ontdekken van nieuwe quotes en laat je inspireren op je eigen persoonlijke reis.

Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-12:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten deze tijden zijn we alleen bereikbaar via de e-mail. Snel zaken regelen doe je in jouw account.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3952 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2023 Dagelijkse Broodkruimels