Preken

7 Preken
Een 10 jaren plan
Een korte preek van Robbert Zwaan over jouw 10 jaren plan.
Even voorstellen
Perspectief in een onzekere tijd
Peter Kruijt vertelt je in deze online preek wat jouw perspectief is in deze onzekere tijd. Wat je kunt doen op de plek waar je bent. Wat jouw positie is ten opzichte van anderen. Wat jouw handelen uitwerkt in je eigen- Ć©n in hun leven.
Ben jij dapper op de weg?
Slaat jou de angst om het hart bij het zien en horen van alle gevolgen van Corona? Laat de angst niet heersen over je hart, maar richt je op Jezus!
Wat de corona crisis met je kan doen en waarom dat eigenlijk heel vreemd is
Paniek of Rust? Stress of kalmte? Wat doet de Coronacrisis met jou? Laat jij je in de war brengen door wat er om je heen gebeurt of kijk jij vol verlangen naar wat nog komt?
Angst voor corona en hoe Jezus daar naar kijkt
Nu het coronavirus de wereld plat lijkt te leggen en de angst om zich heen grijpt, is het goed om te beseffen hoe jij naar deze crisis kan kijken op een realistische manier.

Preken

Preken zijn al eeuwenlang een belangrijk onderdeel van de christelijke traditie. Het is een manier om de boodschap van het Evangelie te verspreiden en om mensen te helpen groeien in hun geloof. Of je nu een regelmatige kerkganger bent of gewoon op zoek bent naar inspiratie, preken kunnen je helpen om je spirituele leven te verdiepen en te versterken. Een van de voordelen van preken is dat ze een persoonlijke en intieme manier bieden om de Bijbelse waarheid te verkennen. Door te luisteren naar de woorden van een spreker, kun je jezelf openstellen voor nieuwe inzichten en ideeƫn die je kunnen helpen om je geloof te versterken en te verdiepen. Er zijn veel verschillende soorten preken beschikbaar, variƫrend van traditionele preken tot meer moderne interpretaties. Of je nu op zoek bent naar een preker die je kan helpen om Bijbelteksten op een nieuwe manier te begrijpen, of naar iemand die je kan inspireren en motiveren in je spirituele reis, er is een predikant die bij je past. Kortom, preken zijn een geweldige manier om je spirituele leven te versterken en te verdiepen. Er zijn tal van verschillende soorten preken beschikbaar, dus het vinden van de juiste predikant en boodschap voor jou is slechts een kwestie van het vinden van wat het beste bij je past. Begin vandaag nog met het ontdekken van nieuwe preken en laat je inspireren op je eigen spirituele reis.

Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ā‚¬40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
Ā© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels