Even kennismaken

Allereerst hartelijk dank voor de interesse om mogelijk wederverkoper te worden van één of meerdere product(en) van DagelijkseBroodkruimels. Voordat we verder gaan willen we ons eerst even kort voorstellen. Wij zijn DagelijkseBroodkruimels. Een christelijke community die wordt gedreven door de liefde van God. Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden om (online) te delen van en uit het Leven wat we van God hebben ontvangen. Dagelijks. Kleine stukjes brood. Kruimels. Zodat de wereld kan proeven van het Brood dat leven geeft.

Een missie die met het groeien van onze christelijke community (100 vrijwilligers) en ons bereik (dagelijks meer dan 100.000 mensen) steeds meer gaat kosten. Om in deze kosten te voorzien hebben we onder andere besloten om een christelijke webshop in het leven te roepen waar we christelijke producten verkopen die in lijn liggen met onze missie. Sterker nog; De webshop maakt deel uit van onze missie. We bieden namelijk naast producten die voortvloeien uit onze community (eigen producten) ook producten van derden aan. Daarnaast geven we de mensen (onze volgers) die onze producten kopen ook de mogelijkheid om te delen.

Broodplank

Wederverkopers?

Het moge duidelijk zijn dat we als een online christelijk community geloven in de kracht van online. We zien online en offline echter niet als concurrenten, maar als partners. Partners die elkaar versterken. Dagelijks mogen we een grote groep mensen bedienen in onze christelijke webshop. Regelmatig krijgen we echter ook de vraag waarom onze christelijke kaarten, christelijke posters en christelijke kalenders niet in alle christelijke boekhandels liggen? Een goede vraag, als je het ons vraagt ;-). Zelf snuffelen we namelijk ook altijd nog graag in christelijke boekhandels of andere soorten christelijke winkels en kopen we lang niet alles online.

Als DagelijkseBroodkruimels willen we delen mogelijk maken voor iedereen. Dit kunnen we niet alleen. Daarom willen we samenwerken met wederverkopers. Zo kunnen onze volgers kiezen waar en op wat voor manier ze onze christelijke artikelen kopen en zo kun jij als wederverkoper ook mee profiteren van ons succes. Aan wederverkopers bieden we alleen onze “eigen” christelijke producten aan, dus niet ons gehele webshop assortiment. Dit betreffen op dit moment christelijke kaarten, christelijke posters en christelijke kalenders.

Waarom wederverkoper worden?

  • Alleen christelijke artikelen in je winkel die zich al online hebben bewezen

  • Onderscheidende christelijke producten op het gebied van vormgeving en kwaliteit die voorzien zijn van EAN codes

  • Makkelijke bestellen via CBC (Christelijke Boekencentrale) of onze eigen webshop

  • Vermelding op www.dagelijksebroodkruimels.nl met mogelijkheid tot plaatsen van extra informatie (Goed voor de SEO)

  • Met jouw verkopen ondersteun je de verspreiding van het Woord van God en maak je delen mogelijk

Meld je aan als wederverkoper

Wie verkopen onze producten nog meer?

Hieronder een overzicht met organisaties die DagelijkseBroodkruimels producten verkopen.

[wpsl]

  • Bestellen via CBC of onze eigen webshop

  • Producten in je winkel die zich al online hebben bewezen

  • Ondersteun de verspreiding van het Woord van God

HULP OF ADVIES NODIG?

Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-15:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten kantooruren zijn we alleen bereikbaar via de e-mail.

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang 1x per maand e-mails over nieuwe producten en speciale aanbiedingen uit onze webshop.

[cp_modal display="inline" id="cp_id_bbcf1"][/cp_modal]