Inmiddels is het zo’n twee jaar geleden dat het idee van een dagboek, zoals we dat nu hebben vormgegeven, ontstond in het hoofd van een bevriende uitgever.

 

Best een tijde geleden..

 

Inmiddels heeft een andere uitgever zijn stokje overgenomen, ligt het DagBoeK bij de drukker én zijn we al bijna door het PRE-ORDER aantal heen!

 

Het hele proces heeft meer van ons gevraagd dan we van te voren bedacht hadden. Dat ligt voor een groot deel aan ons (we willen nu eenmaal vaak álles tegelijk doen, zo goed mogelijk en het liefst gísteren al..). Hierbij renden we een heleboel mensen keihard voorbij, inclusief onszelf. Gelukkig hebben we er ook heel veel van geleerd en kijken we terug op een drukke periode waarin we zijn gegroeid, in veel opzichten ;-). Een periode die we soms ook echt als moeizaam, als een dal, hebben ervaren.

 

Bram haalde het vanochtend, vanuit een andere setting nog even aan;

 

“Op de top van je geloof leven is prachtig, maar de vrucht ontwikkelt zich in de dalen. Op de top van een hoge berg groeien geen bomen, daar moet je echt voor in de vallei zijn..”

 

De ontwikkeling van dit DagBoeK is ook door een dal heen gegaan en heeft op die manier heel wat voeten in de aarde gehad. Sommige van de auteurs weten daar alles van. Anderen kunnen heerlijk baden in onwetendheid.. Het heeft pijn gedaan. Er zijn mensen teleurgesteld. Boos gemaakt. Maar, zoals dat vaak gaat in het leven, één gesprek veranderde alles. Een gesprek van hart tot hart. Van kind tot kind. In de wetenschap dat we één Vader hebben. Dat we ook maar één ding wilden. Ook met dit DagBoeK;

 

Een product maken tot eer en verheerlijking van Zijn Naam. Door onze verhalen. Uit onze monden. Onze pennen. Onze toetsenborden.

 

Dit DagBoeK is ten diepste de uitleving van de missie van DagelijkseBroodkruimels (aan elkaar geschreven ja..;-)

 

Iedereen die heeft bijgedragen aan de totstandkoming van het DagBoeK heeft íets van zijn of haar geloof toepasbaar gemaakt in het leven van anderen. Een praktische les, een inspirerend woord óf een Woord van God.

 

Mijn gebed is dan ook dat, door dit DagBoeK heen, je verlangen zal groeien naar een leven door Hem, voor Hem en tot Hem!

 

 

Zegengroet,

Martijn

 

 

Het dagboek is nú nog te PRE-ORDEREN in onze webshop, dus wees er snel bij!