Franklin & Sons Ltd

Nog geen informatie beschikbaar.
5 Kruimels
Natural Indian
Natural Indian
Moederdag
Vaderdag
5032678004870
Franklin & Sons Natural Indian Tonic Water is een subtiele mix van bruisend bronwater uit Staffordshire, natuurlijk extract van kinaschors uit Ecuador en de allerbeste Britse suiker. Een verfrissende, licht sprankelende waterheldere tonic met een subtiele bittere toets die de smaak van gin over de mond verdeelt. De populariteit van deze Tonic neemt dan ook sterk toe. Elke variant is bereid met het zuivere bronwater uit Staffordshire. Daardoor worden zelfs de meest subtiele smaken naar boven gehaald. De tonics van Franklin & Sons bevatten geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleurstoffen of zoetstoffen en zijn ook volledig glutenvrij. Ontdek de unieke combinatie die garant staat voor de frisse, heldere en verfijnde smaken.
Original Ginger Ale
Original Ginger Ale
Moederdag
Vaderdag
5032678004993
Franklin & Sons Original Ginger Ale is een geweldige mix van natuurlijke gemberaroma’s, extract van gemberwortel en bruisend bronwater. Hij gaat heel goed samen met donkere, kruidige rum of een buitengewone whisky. Daarom dat deze Ginger Ale steeds meer gedronken wordt. Net zoals alle andere tonics uit ons assortiment. Bereid met enkel de beste ingrediënten. Elke variant is bereid met zuiver bronwater uit Staffordshire. Daardoor worden zelfs de meest subtiele smaken naar boven gehaald. De tonics van Franklin & Sons bevatten geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleurstoffen of zoetstoffen en zijn ook volledig glutenvrij. Ontdek de unieke combinatie die garant staat voor de frisse, heldere en verfijnde smaken.
Brewed Ginger Beer
Brewed Ginger Beer
Vaderdag
5032678005396
Awardwinning Ginger Beer! Heerlijke Tonic in de smaak Ginger Beer. Fantastisch met zoete kenmerken en een scherpe citrusrand. Ondanks dit werken de warme gembertinten door naar een vurige afdronk. Ginger Beer is een unieke smaak uit het assortiment van Franklin & Sons. Elke variant is bereid met het zuivere bronwater uit Staffordshire. Daardoor worden zelfs de meest subtiele smaken naar boven gehaald. De tonics van Franklin & Sons bevatten geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleurstoffen of zoetstoffen en zijn ook volledig glutenvrij. Ontdek de unieke combinatie die garant staat voor de frisse, heldere en verfijnde smaken.
Mallorcan
Mallorcan
Moederdag
Vaderdag
5032678007413
Franklin & Sons Mallorcan geïnspireerd door het mooie eiland Mallorca, worden de smaken van pittige citroen, limoen en grapefruit gecombineerd met aromatische kruidentonen van rozemarijn en tijm. Dit tezamen creëert een ​​verbluffend smakelijke verfrissing in mediterrane stijl! Elke variant is bereid met het zuivere bronwater uit Staffordshire. Daardoor worden zelfs de meest subtiele smaken naar boven gehaald. De tonics van Franklin & Sons bevatten geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleurstoffen of zoetstoffen en zijn ook volledig glutenvrij. Ontdek de unieke combinatie die garant staat voor de frisse, heldere en verfijnde smaken.
Tonic Water - Set van 4
Tonic Water - Set van 4
Moederdag
Vaderdag
6095504689640
Vier fijne tonics van Franklin & Sons. Bereid met enkel de beste ingrediënten. Elke variant is bereid met zuiver bronwater uit Staffordshire. Daardoor worden zelfs de meest subtiele smaken naar boven gehaald. De tonics van Franklin & Sons bevatten geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleurstoffen of zoetstoffen en zijn ook volledig glutenvrij. Ontdek de unieke combinatie die garant staat voor de frisse, heldere en verfijnde smaken.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels