Max Velthuijs

Nog geen informatie beschikbaar.
19 Kruimels
Kikker -  Kikker - Pannenkoeken / Aan het water - Uitdeelboekjes
Kikker - Kikker - Pannenkoeken / Aan het water - Uitdeelboekjes
9789025874674
Met deze vrolijke uitdeelboekjes van Kikker en zijn vriendjes is trakteren een feestje! Tien vrolijke kartonboekjes om uit te delen (2x5 boekjes met hetzelfde verhaal). Ideaal om te trakteren op een feestje, op school of de crèche. Kikker gaat bij Varkentje op bezoek. Haas en Eend zijn er ook. Haas leest voor. En Kikker tekent. En Varkentje? Ze zet haar pan op het fornuis. De stapel groeit... Daar zijn ook Rat en Beertje. Precies op tijd. Pannenkoekenfeest! Kikker loopt naar de waterkant, het is een mooie dag. He, daar is Haas, hij gaat vissen. Rat roeit voorbij en Kikker gaat pootjebaden. Eend zwemt rondjes en daar komt ook Beertje met zijn vlieger. Welk Kikkervriendje mist er nog? Varkentje. 'Komen jullie picknicken?' Van Kikker en zijn vriendjes wordt iedereen vrolijk!
Kikker is jarig
Kikker is jarig
Lief kartonboek over de verjaardag van Kikker. Een bijzondere dag die hij graag viert met zijn vriendjes! (0-6 jaar) Kikker wordt wakker. 'Hoera, Beertje, ik ben jarig!' Hij gaat bij al zijn vriendjes langs om te hen uit te nodigen voor zijn feestje. Eend, Varkentje, Haas en Rat reageren verbaasd. Het lijkt wel of ze het helemaal vergeten zijn. Kikker hangt slingers op met Beertje. Hij maakt zich een beetje zorgen. Maar dan wordt er op de deur geklopt... En al zijn vriendjes hebben een cadeautje meegenomen! Als je goed terugkijkt, kun je ze al zien liggen. Kun jij raden wat er in de pakjes zit? - Een perfect verhaaltje voor jonge jarigen. - Voorpret met Kikker!
Kikker -  Kikker leert vormen
Kikker - Kikker leert vormen
9789025880392
Ontdek de verschillende vormen met Kikker en zijn vriendjes. Eerste deel in nieuwe serie KIKKER LEERT... (3+) Kikker leert vormen. Doe je mee? Als je goed kijkt, zie je ze overal! Kikker wil kamperen. Rat heeft een tent. De tent begint als rol: een cirkel. Kikker en Rat zetten hem op met lijnen en dan staat hij ineens als... een driehoek! Eend brengt een deken en de kussens die Kikker in de tent legt zijn een... vierkant. De bankjes van stro een rechthoek. Zie je...? Lijn, vierkant, rechthoek, cirkel, ovaal, kruis, pijl, en nog meer. Zoveel vormen te herkennen in een vrolijk avontuur rond de tent. 'We blijven hier wonen,' zegt Kikker. Wijs de vormen aan en zoek ze op in de platen. Met een paar verrassende vormen, leuk tot en met 5 jaar. Een stevig boek dat tegen een stootje kan, voor thuis en in de klas.
Kikker -  Koken met Kikker
Kikker - Koken met Kikker
Koken
9789025876500
Het enige echte Kikker-kookboek met nieuwe verhalen en recepten uit de vertrouwde wereld van Kikker en zijn vriendjes! Kikker en zijn vriendjes houden van eten. Van een gezellig ontbijt tot zomersoep, van worteltjes uit de tuin van Haas tot een feestelijke taart van Varkentje. Zo tover je iets lekkers op tafel in alle seizoenen! ‘We gaan samen koken, Kikker! Dan lukt het altijd,’ zei Rat. Het allerleukste kookboek voor groot en klein, met de favoriete gerechten van Kikker. Lees in kleine verhaaltjes over wat Kikker en zijn vriendjes eten. En maak daarna een bijpassend recept. Ga samen aan de slag en kijk wat een kind veilig aankan in de keuken. Met stevig padded omslag, makkelijk schoon te maken na gebruik door vuile kinderhandjes.
Kikker -  Kerstfeest met Kikker
Kikker - Kerstfeest met Kikker
Kerst
9789025882235
Sfeervol en herkenbaar kerstverhaal van Kikker en zijn vriendjes. Het is koud buiten en er vallen witte vlokken uit de lucht. ‘Het sneeuwt,’ juicht Kikker. ‘En morgen is het Kerstmis.’ Een sneeuwpop maken, schaatsen en sleetje rijden, er is zoveel leuks te doen als het winter is. Samen met Eend zoekt Kikker een mooie boom in het bos. En Varkentje bakt een tulband. ‘Vrolijk kerstfeest allemaal!’
Kikker - Kikker en de vallende ster
Kikker - Kikker en de vallende ster
Het boek bij de musical. - Iedereen ziet een vallende ster, behalve Kikker. ‘Als je een vallende ster ziet, dan mag je een wens doen,’ zei Haas. Allemaal zagen ze een ster vallen. Behalve Kikker, die net de verkeerde kant op keek. Eerst was Kikker verdrietig. Maar toen bedacht hij hoe hij zijn vrienden gelukkig kon maken. En ook zijn vrienden hadden een plan...
Kikker -  Oeps, Kikker!
Kikker - Oeps, Kikker!
Vriendschap
9789025879549
Flapjesboek van stevig karton over Kikker en zijn vriendjes. Kikker wil spelen. Maar zijn vriendjes hebben het allemaal druk met van alles. Kikker helpt graag een handje. Oeps! Dat loopt telkens grappig uit de hand. Gelukkig houden zijn vriendjes van hem. En eten ze samen appeltaart bij Varkentje. En dan wil Beertje spelen. Oeps! Beertje! Dit boek verscheen eerder als Wat doe je, Kikker?
Kikker - Kikker gaat zwemmen
Kikker - Kikker gaat zwemmen
Zwemmen
9789025877569
Waterpret met Kikker. Iedereen kan leren zwemmen! Kikker kan zwemmen als de beste en springen als een kampioen. 'Tijd voor een frisse duik!' Eend plonst er vrolijk bij, maar Haas blijft liever met zijn hengel op de kant. Als een vis tegenspartelt, valt Haas in de rivier. Gelukkig komen zijn vriendjes hem meteen te hulp! Ze leren Haas hoe leuk zwemmen kan zijn.
Kikker en het vogeltje
Kikker en het vogeltje
Dood
Rouw
9789025867782
Toegankelijk en gevoelig prentenboek van Kikker en zijn vriendjes over dood en rouw voor jonge kinderen. Vanaf 3 jaar. Bij de rand van het bos lag een vogeltje. 'Kijk,' zei Kikker, 'kapot. Hij doet het niet meer.' 'Hij slaapt,' zei Varkentje. Maar Haas zei: 'Hij is dood.' 'Dood?' vroeg Kikker. 'Wat is dat?' Ken jij Kikker en zijn vriendjes al? Haas die heel veel weet, Varkentje die zulke lekkere taarten bakt, Rat die altijd een oplossing weet, Eend, die het liefst altijd bij Kikker wil zijn en Beertje, die door Kikker wordt gevonden en bij hem mag wonen.
Kikker - Taart voor Kikker
Kikker - Taart voor Kikker
9789025884567
Kikker en zijn vriendjes bakken een taart! Een verrukkelijk verhaal om samen met Kikker 100 jaar Max Velthuijs te vieren. Kikker en Beertje helpen Varkentje appels plukken. Wat gaat Varkentje met al die appels doen? Ze maakt iets wat heerlijk ruikt...
Kikker -  Dag, Kikker... dag baby!
Kikker - Dag, Kikker... dag baby!
9789025881030
Samen lezen, kijken en ontdekken met je baby, met dit stevige Kikker kartonboek met spiegeltje (vanaf 6 maanden). Perfect kraamcadeau. Maak kennis met Kikker en zijn vriendjes. Dag Beertje. Dag Eend, dag Haas, dag Rat en dag Varkentje! Allemaal lachen ze vrolijk. Naar wie? Kijk maar in het spiegeltje... DAG BABY! Stevig kartonboek met spiegeltje.
Kikker -  Kikkers dikke vriendjesboek
Kikker - Kikkers dikke vriendjesboek
9789025877576
Driedubbeldikke omnibus met 3 verhalen over Kikker en zijn vriendjes. Kikker en zijn vriendjes spelen verstoppertje. Maar iedereen verstopt zich zo goed dat Kikker niemand kan vinden. Hij verdwaalt in het bos. Wat nu? Hoe komt hij weer thuis? Kikker wordt boos omdat zijn tekening niet lukt. Zijn vrienden troosten hem. Dat heeft iedereen weleens! En trouwens, zo slecht is de tekening toch niet? Op een ochtend is Kikker zijn stem kwijt. De vriendjes verzorgen hem en houden om hem te steunen ook een stille dag. Zal het morgen weer over zijn? Deze driedubbeldikke omnibus bevat: Kikker speelt verstoppertje / Kikker is boos / Kikker kan niet praten.
Kikker - Je allereerste verhalen van Kikker
Kikker - Je allereerste verhalen van Kikker
9789025882228
Drie Kikkeravonturen over herkenbare onderwerpen, voor jonge Kikkerfans. Stevig kartonboek. Kikker gaat zwemmen en Eend spettert mee. Uiteindelijk liggen alle vrienden in het water. Beertje wil logeren. Maar als hij naar bed moet, mist hij Kikker… Kikker en zijn vriendjes vangen een dief en vieren dat met een picknick. Hebben ze er nu een vriend bij? Drie vrolijke voorleesverhalen voor peuters over Kikker en zijn vriendjes. Dit grote, dikke kartonboek bevat drie Kikkerverhalen over herkenbare onderwerpen voor de allerkleinsten. Voorlezen. Vriendschap. Avontuur.
Kikker -  Mijn mooiste voorleesboek van Kikker
Kikker - Mijn mooiste voorleesboek van Kikker
9789025877002
Eindeloos voorlezen met deze zeven mooie verhalen over Kikker. Vanaf 3 jaar. Ik bof dat ik een Kikker ben, dacht Kikker blij. Ik wil nooit iets anders zijn! En van plezier maakte hij een enorme sprong, zoals alleen een kikker dat kan. Kikker is een vriend voor alle kinderen. Een oer-Hollandse held, over de hele wereld geliefd en hij blijft altijd jong! Hij maakt zoveel mee, samen met zijn vriendjes Eend, Haas, Rat, Varkentje en natuurlijk Beertje. Dat viert hij in dit dikke boek vol verhalen. Maar liefst zeven fijne verhalen zijn verzameld in dit dikke voorleesboek:Kikker is een held, Kikker is bang, Kikker vindt een schat, Kikker en Eend, Kikker is ziek, Kikker en Varkentje, Kikker pannenkoekenfeest. Rond de thema’s die Kikker zo geliefd maken: vriendschap, wijze levenslessen, en samen leuke dingen doen!
Het grote flapjesboek van Kikker
Het grote flapjesboek van Kikker
9789025870676
Speels en leerzaam boek over tegenstellingen, kleuren, getallen en vormen in de wereld van Kikker, vol grapjes en flapjes! Kikker schildert. En groen is de mooiste kleur van de wereld! Kun jij raden wie er in welk huisje woont? En wat vinden Kikker en zijn vriendjes het lekkerst? Kikker is groot en Beertje is klein. De winter is koud en de zomer is warm. Kikker houdt van spelletjes. Tellen is het allerleukst op een verjaardagspartijtje. Herken jij wat Kikker voelt? Welk dier maakt welk geluid? Ontdek het allemaal en meer achter de leuke flapjes in dit vrolijke boek voor kleine ontdekkers.
Kikker -  Kikker in het water
Kikker - Kikker in het water
9789025879006
Kikker-badboekje, vanaf 6 maanden. Lekker lezen en spetteren in het bad! In bad gaan is een feest met dit badboekje. Spetter en zing mee met Kikker! Beleef eindeloos speel- en leesplezier in bad met dit leuke badboekje met piepertje in het omslag.
Kikker -  Kikker leert tellen
Kikker - Kikker leert tellen
9789025881603
Kikker-telboek vanaf 3 jaar, leuk voor thuis en in de klas. Als je goed kijkt, valt er zoveel te tellen. Overal om Kikker en Beertje heen. Kikker kan het goed. Totdat er ineens iets weg is… Hé, zo komen we nooit tot 20!
Kikker -  Driedubbel feest met Kikker
Kikker - Driedubbel feest met Kikker
Driedubbeldik voorleesboek met 3 feestelijke verhalen over Kikker en zijn vriendjes. Kikker en zijn vriendjes vieren feest! Beertje is jarig. Kikker en zijn vriendjes hebben een dag vol verrassingen georganiseerd. Als het regent kun je niet buiten picknicken. Maar je kunt wel binnen stoelendans spelen! Tot slot gaan Kikker en zijn vriendjes bij Varkentje logeren. Wie kan er het langste wakker blijven? 3 verhalen in 1: Kikker en het verjaardagsspel / Kikker en de stoelendans / Kikker en het slaapfeest Ken je Kikker en zijn vriendjes al? Haas die altijd alles weet, Varkentje die zulke lekkere taarten bakt, slimme Rat die voor niemand bang is, Eend die zoveel van Kikker houdt, en Beertje die bij hem in huis woont...
Kikker -  Hoe voel je je, Kikker?
Kikker - Hoe voel je je, Kikker?
Ontdek samen met Kikker en zijn vriendjes welke emoties er allemaal zijn. (3+) Kikker wil een bloemenslinger maken voor Varkentje. Het is veel werk en het wordt niet zo mooi als Kikker hoopte. Beertje blijft vrolijk. Maar als Kikker onaardig doet omdat de bloemen van Beertje wel lukken, loopt Beertje boos weg. Kikker rent naar Varkentje. Daar zijn al zijn vriendjes blij hem te zien. Ze begrijpen hem en samen hangen ze de slinger op. Kikker lacht trots en zegt: ‘Beertje heeft geholpen!’ ‘Dit is mijn mooiste cadeau,’ zegt Varkentje. ‘En nu is er taart!’ Zo veel fijne en moeilijke gevoelens, om samen over te praten! Nieuw boek uit de serie KIKKER LEERT, over emoties.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels