Onlangs kreeg ik een link doorgeappt van een goede vriend: “M’n vrouw heeft een single uitgebracht, hij staat op Spotify…”

Ik ben maar eerlijk. Waarschijnlijk herken je het wel.

Vaak is het namelijk zo dat wanneer iemand een creatie met me deelt, ik het uit beleefdheid bekijk en/of beluister en de deler vervolgens laat weten dat ik het mooi vond terwijl dat niet (helemaal) recht doet aan de waarheid.

Hoe anders was dat met deze single.

KIPPENVEL

De reden dat we vandaag en vrijdag een nummer delen van Eden Worship is dus niet omdat het de vrouw is van…

Nee. Het is omdat we jouw als volger willen zegenen met goede worship van Hollandse bodem.

Vandaag delen we het nummer Overstroom:

“Kom en overstroom mij, met Uw golven. Golven van Uw liefde over mij. Kom en overstroom mij, met Uw glorie. Doordrenk mij met Uw heerlijkheid.”

Meer over Eden Worship
Leven met Hem, Zijn liefde in en door ons heen ervaren en Zijn kracht meer zichtbaar zien worden hier op aarde, dat is ons Hartsverlangen! Afgelopen jaren hebben wij onze reis met God omschreven door er liedjes over te schrijven.

Eden Worship is uiteraard ook terug te vinden op Spotify.