E-learning

God Spreek tijdens de Dag en de Nacht

21 mei 2024
·
5 minuten lezen
“Laat mij in de morgen Uw liefde horen, in U stel ik mijn vertrouwen, wijs mij de weg die ik gaan moet, mijn ziel verlangt naar U.” Psalm 143:8
Hoe het werkt

Dite Coumou neemt je in de waardevolle cursus “God spreekt tijdens de dag en de nacht” mee in 8 modules waarin je stap voor stap kennis maakt met de wijze waarop je Gods stem kunt leren verstaan, ook tijdens de nacht. Hij spreekt, en wij mogen met elkaar leren luisteren, Zijn stem leren verstaan, overdag als het licht is, maar ook als het donker om je heen wordt. Een prachtige reis die jou stap voor stap jou de weg wijst naar een diepere relatie met God en meer

verdieping en verbreding in het leren kennen van zijn karakter en gedachten voor jouw leven! Onze e-learning “God spreekt tijdens de dag en de nacht ” is een aanrader voor iedereen die op een verlangen heeft om de stem van God beter te mogen horen en herkennen. De lesstof biedt tools om meer kennis en inzicht te krijgen met veel waardevolle verwijzingen naar de Bijbel. Heb jij ook dat verlangen?

 • 8 modules, elke module met een video en verdiepingsopdrachten.
 • Deze cursus is voor jou bedoeld als jij een verlangen hebt om de stem van God beter te mogen horen en herkennen.
 • Jij ontvangt handvatten om meer kennis en inzicht te krijgen met veel waardevolle verwijzingen naar de Bijbel.
 • Deze cursus is ideaal om samen met jouw Bijbelkring of vriendengroep doen.
“Mijn schapen horen naar Mijn stem; Ik ken hen en zij volgen Mij, en Ik geef hun eeuwig leven: zij zullen tot in der eeuwigheid niet verdwalen en niemand zal hen uit Mijn hand roven.” Johannes 10:27-28
Jouw online cursus

God stopt niet met spreken wanneer jouw ogen sluiten. Tijdens de nacht spreekt God ook op meer dan één manier. Tijdens deze e-learning zal je wakker worden voor Gods stem in de nacht en leren hoe je Hem kan verstaan en begrijpen door je dromen.

God maakt ons in Zijn evenbeeld en God is een Gever. Daarom mogen wij ontvangen en delen van de dingen die Hij ons geeft, zoals Gods gedachten.

God fluistert. Dat doet Hij zodat jij Hem hoort wanneer je dichtbij Hem bent. Hij gaat de strijd niet aan met andere stemmen Omdat die strijd al lang geleden gestreden is. God wacht geduldig totdat jij de tijd maakt om bij Hem te zitten in de troon van overwinning. In de rust.

Daar hoor je helder wat Hij zegt tegen jou.

 • Schrijf je nu in voor €50,-
 • Je krijgt direct toegang tot jouw eigen leeromgeving met 8 modules inclusief lesmateriaal.
 • Iedere module bevat 1 video van circa 30 minuten en een handout met waardevolle verdiepingsvragen en opdrachten.
 • Wijsheid, kennis en inzicht vanuit Bijbels perspectief
 • Ondersteunt op praktische wijze jouw zoektocht als gelovige naar meer van God.
 • Ondersteuning van ons werk
“Roep mij aan, en Ik zal je antwoorden, Ik zal je grote, wonderlijke dingen bekendmaken, dingen die je volkomen onbekend zijn.” Jeremia 33:3
Wie Is Jouw Trainer?

“Mijn naam is Dite Coumou, getrouwd met Joost en samen wonen wij in de mooie Alblasserwaard waar we allebei geboren en getogen zijn. Ik ben dol op gezelligheid met lekker eten en een haardvuur, van reizen en op avontuur gaan maar houd ook enorm van de stilte en de natuur. Maar bovenal heb ik een gepassioneerde liefde voor Jezus.

Een aantal jaar geleden kreeg ik een radicale ontmoeting met Hem die mijn leven op zijn kop zette.

God heeft op dat moment mijn hart gemarkeerd met een diep verlangen om Zijn koninkrijk op aarde te brengen. Hij riep me om Zijn woorden te spreken en te bewegen in een profetische zalving om het Lichaam van Jezus toe te rusten in het horen van Gods stem.

Sinds een aantal jaar spreek ik in verschillende gemeentes, geef cursussen en heb ik een boek geschreven over Gods blauwdruk voor de nacht.”

Wil jij ook Gods stem leren verstaan?
 • Meld je aan voor deze online cursus voor €50,- (voor de hele cursus)
 • Vraag eventueel je vrienden of huiskring om deze reis samen te maken (aanrader!)
 • Je ontvangt direct een link naar jouw leeromgeving waarin de 8 modules gereed staan.
 • Plan de komende weken concreet tijd in om de video te kijken + momenten voor de verdiepingsvragen (liefst meerdere keren verspreid over de week).
 • Tip: gebruik een notitieboekje om de informatie op te schrijven en eigen te maken. Schrijf ook jouw gedachten en antwoorden op de verdiepingsvragen hierin op. Kijk hier de komende tijd regelmatig op terug.
 • Leg deze reis in de handen van God, dat Hij jou helpt steeds beter te leren kennen zoals je bedoeld bent en je daar ook steeds meer van kunt genieten.
 • Geniet van deze online cursus en vooral van wat je ontdekt: JIJ bent het investeren waard!

Het is niet moeilijk om met deze inspirerende cursus aan de slag te gaan. Doe het stapsgewijs.

“Gelukkiger zijn zij die naar het woord van God luisteren en ernaar leven.” Lukas 11:28
De Vier Meest Gestelde Vragen
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels