“Want daardoor zul je lijken op een boom die aan het water is geplant, waar vruchten aan groeien als het daar de tijd voor is en waarvan de bladeren nooit verdrogen. Je zal succes hebben bij alles wat je doet.” Basisbijbel Psalm 1 : 3
Hoe het werkt

“Liefdesontmoetingen met God” is een waardevolle online cursus die bestaat uit 4 modules waarin je stap voor stap wordt meegenomen op een reis naar je hart om Jezus te ontmoeten. Je krijgt er een groot aantal praktische verdiepingsopdrachten, oefeningen en tools bij bij die je waardevolle kennis en vernieuwende inzichten biedt.

De e-learning is een reis die stap voor stap jou de weg wijst naar een diepere intimiteit met Jezus. De inzichten die de cursus je biedt zullen je voor de rest van je leven verrijken. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een diepere relatie met God.

 • 4 modules, elke module met een video, handout, verdiepingsopdrachten en reflectievragen
 • “Liefdesontmoetingen met God ” is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een diepere intimiteit met Jezus.
 • De lesstof biedt tools om de verlangens in je hart beter te leren kennen en deze uit te spreken in ontmoeting met Hem.
 • De inhoud van de video geeft jou veel informatie en input om je geloofsleven te verrijken.
 • Een waardevolle aanrader voor jou als jij op zoek bent naar meer inzicht in je hart en een verlangen hebt naar meer intimiteit met Jezus.
“‘Kennen’ is het omhelzen en ervaren van de essentie van wie iemand is. De meest intieme relaties die wij op aarde mee zullen maken, zijn de relaties waarin wij ‘gekend’ zijn in ons hart. Om God te ontmoeten, moet je weten wie Hij is, anders is er geen echt contact tussen ons en Hem. God was zich hiervan bewust. Daarom moest God zichzelf ook openbaren. Anders hadden wij geen kans om een relatie met Hem te krijgen” Juriaan
Jouw online cursus
 • Schrijf je nu in voor €49,95
 • Je krijgt direct toegang tot jouw eigen leeromgeving met 4 modules inclusief lesmateriaal
 • Iedere module bevat 1 video van ca. 30 minuten van Juriaan Beek met waardevolle verdiepingsvragen en opdrachten
 • Je kunt de tijd nemen die je wilt voor elke module en de e- learning blijft onbeperkt beschikbaar nadat je hem hebt aangeschaft.
 • Wijsheid, kennis en inzicht vanuit Bijbels perspectief
 • Ondersteunt op praktische wijze jouw zoektocht naar meer intimiteit met Jezus.
 • Ondersteuning van ons werk
“We weten ook dat de Zoon van God gekomen is en ons inzicht heeft gegeven om de Waarachtige te kennen. En wij zijn in de Waarachtige, omdat we in zijn Zoon Jezus Christus zijn. Hij is de ware God, hij is het eeuwige leven.” 1 Johannes 5:20
Wie Is Jouw Trainer?

Juriaan Beek is schrijver van het lijvige boekwerk “Zonen en dochters van God” en heeft een eigen website om zijn bediening vorm te geven – www.leefinjebestemming.nl en de Engelstalige website www.liveinyourdestiny.com. Juriaan schrijft, traint en coacht.

Wij hebben Juriaan Beek gevraagd, om vanuit zijn professie deze cursus te geven, omdat we vaak in reacties van lezers proefden dat er een behoefte is om te groeien en te wortelen in je relatie met Jezus. Een herkenbaar verlangen, om dicht bij Hem te zijn en daar rust te vinden. Vaak zijn er allerlei blokkades en obstakels in de weg, en Juriaan neemt jou tijdens deze videolessen en verdiepingsopdrachten mee om steviger te funderen, als een boom, geplant aan de Waterbron.

Wil jij groeien tot die onschudbare boom, geplant aan waterstromen?
 • Meld je aan voor deze online cursus voor €49,95 (voor de hele cursus)
 • Vraag eventueel je vrienden of huiskring om deze reis samen te maken (aanrader!)
 • Je ontvangt direct een link naar jouw leeromgeving waarin de 4 modules gereed staan.
 • Plan de komende weken concreet tijd in om de video te kijken + momenten voor de verdiepingsvragen (liefst meerdere keren verspreid over de week).
 • Tip: gebruik een notitieboekje om de informatie op te schrijven en eigen te maken. Schrijf ook jouw gedachten en antwoorden op de verdiepingsvragen hierin op. Kijk hier de komende tijd regelmatig op terug.
 • Leg deze reis in de handen van God, dat Hij jou helpt steeds beter te leren kennen zoals je bedoeld bent en je daar ook steeds meer van kunt genieten.
 • Geniet van deze online cursus en vooral van wat je ontdekt: JIJ bent het investeren waard!

Het is niet moeilijk om met deze inspirerende cursus aan de slag te gaan. Doe het stapsgewijs.

De Vier Meest Gestelde Vragen
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels