Songtekst
Opwekking
239 - Kom, Leeuw van Juda en Gods Zoon

Kom, Leeuw van Juda en Gods Zoon

Kom, Leeuw van Juda en Gods Zoon. Kom, neem uw plaats nu op de troon. U bent de Vredevorst, de Redder die verlost. Laat uw koningschap voor eeuwig zijn. Koning en Heer. (Koning en Heer)  (2x)

U, Leeuw van Juda, kwam bij ons. Ik wil U danken voor uw komst. Voor het levend woord. Voor uw dood aan het kruis. Voor uw opstanding in heerlijkheid. Halleluja. (Halleluja)       (2x)

Wanneer U terugkomt als Gods Zoon, dan zult U heersen op de troon. Uw schepping wordt bevrijd. komt tot volkomenheid en uw koninkrijk wordt openbaar. Maranatha. (Maranatha)       (2x)

Kom, Leeuw van Juda en Gods Zoon. Kom, neem uw plaats nu op de troon. U bent de Vredevorst, de Redder, die verlost, laat uw koningschap voor eeuwig zijn. Koning en Heer. (Koning en Heer) Koning en Heer. (Koning en Heer) Koning en Heer. Koning en Heer. U bent mijn Heer.

0 Kruimels
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-12:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten deze tijden zijn we alleen bereikbaar via de e-mail. Snel zaken regelen doe je in jouw account.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3952 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2023 Dagelijkse Broodkruimels