Songtekst
Opwekking
442 - Prijst Hem, prijst Hem

Prijst Hem, prijst Hem

Prijst Hem, prijst Hem, Jezus, de machtige Redder. Roemt zijn liefde, eeuwig en wereldwijd. Kroont Hem, kroont Hem, engelen, vol van zijn glorie. Brengt Hem hulde, sterkte en heerlijkheid.

Als een herder draagt Hij ons in zijn armen waar Hij ons barmhartig zijn liefde geeft. Prijst Hem, prijst Hem om zijn geweldige grootheid. Prijst Hem, prijst Hem, alles wat adem heeft.

Prijst Hem, prijst Hem, Jezus, de machtige Redder. Om ons dwalen droeg Hij een doornenkroon. Onze hoop, van wie wij verlossing verwachten. Kroont Hem, kroont Hem, Jezus, de Mensenzoon.

Als een offerlam heeft Hij de schuld gedragen. Wat een liefde, dat Hij ons leven geeft. Prijst Hem, prijst Hem om zijn geweldige grootheid. Prijst Hem, prijst Hem, alles wat adem heeft.

Prijst Hem, prijst Hem, Jezus, de machtige Redder. Laat de hemel jubelen tot zijn eer Jezus, Koning, Hij zal voor eeuwig regeren. Kroont Hem, kroont Hem, priester, profeet en Heer.

Als Hij wederkomt, schitterend in zijn glorie. buigt zich voor Hem al wat op aarde leeft. Prijst Hem, prijst Hem om zijn geweldige grootheid. Prijst Hem, prijst Hem, alles wat adem heeft.

0 Kruimels
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels