Songtekst
Opwekking
45 - Heer 'k wil U danken, U loven en prijzen

Heer 'k wil U danken, U loven en prijzen

Heer, 'k wil U danken, U loven en prijzen voor alles wat U doet voor mij. Heer, ik wil daag'lijks U hulde bewijzen door te leven zoals Gij. Ik wil de weg gaan, die U hebt gewezen. U zult mij steeds weer de kracht daarvoor geven. Dank Heer, dat ik in de hemel woon en met U zitten mag op de troon.

Dank Heer, dat ik nu niet stil hoef te wachten op alle dingen die komen gaan. Maar strijden mag tegen duivelse machten en overwinnen in uw naam. Dank Heer, dat ik zo het doel mag bereiken. Dat is: dat ik sprekend op U zal lijken, dat ied're vijand, die nu nog woedt, voetbank zal zijn onder uwe voet.

Dank Heer, dat ondanks de listen van satan, ondanks de nood van deze tijd, ik deel mag hebben aan 't machtige heilsplan, dat mij leidt tot volkomenheid. Vol van uw kracht, Heer, en zonder te beven, wil ik getuigen: U geeft een nieuw leven. Alles herstelt U wat is ontwricht. U maakt het duister tot stralend licht.

Dank Heer, dat U boven bidden en denken in alle dingen rijk voorziet. Dank, dat U mij uw bescherming wilt schenken, daartoe uw engelenwacht gebiedt. Blijdschap en vrede hebt U mij gegeven. Uw naam zij daarvoor geloofd en geprezen. U wil ik geven steeds meer en meer. Glorie en lofprijs, ja, dank en eer.

0 Kruimels
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels