Songtekst
Opwekking
473 - Dansend over de gouden strate

Dansend over de gouden strate

(vrouwen):   Zing een heerlijk lied van vreugde,   spring op en juich want Hij   die verwacht wordt Hij komt;   de Bruidegom.   En dan komt een betere tijd...   En dan wordt een feestmaal bereid...

(mannen):   Dans uit alle macht   en klap in je handen en wees blij,   want de tijd is nabij,   dat Hij ons verschijnt.   En dan nodigt Jezus ons uit...   En dan zijn we rein als zijn bruid...

Refrein: Dansend over de gouden straten, de stralende bruid en de Mensenzoon. Alle landen en volkeren zingen het lied van het Lam op de troon.

(vrouwen):   Zing een heerlijk lied van vreugde...

(mannen):   Dans uit alle macht...

Refrein: (2x) Dansend over de gouden straten, de stralende bruid en de Mensenzoon. Alle landen en volkeren zingen het lied van het Lam op de troon.

(mannen)   Zing met heel je hart en jubel het uit. (vrouwen)   Zing met heel je hart en jubel het uit. (mannen)   De hoog verheven Koning   komt voor zijn bruid. (vrouwen)   De hoog verheven Koning   komt voor zijn bruid. (mannen)   Vertel het overal en kondig het aan; (vrouwen)   Vertel het overal en kondig het aan; (mannen)   het grote bruiloftsfeest,   het feest van het Lam. (vrouwen)   het grote bruiloftsfeest,   het feest van het Lam.

Refrein: (4x) Dansend over de gouden straten, de stralende bruid en de Mensenzoon. Alle landen en volkeren zingen het lied van het Lam op de troon.

0 Kruimels
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels