Songtekst
Opwekking
523 - De sterre gaat stralen

De sterre gaat stralen

Laat ieder het horen, dat eens werd geboren, de Redder der wereld, de Heer van 't heelal. De engelen melden, in Efratha's velden, dat Hij werd geboren in Bethlehems stal.    (Refrein) Komt, laten wij eren, de Here der Heren, zo groot van ontferming en van gena. Want Hij wil ons geven, dicht bij Hem te leven. De Heiland der Wereld, halleluja!

En herders, zij kwamen bij 'n kribbe tesamen, omringden eerbiedig het Kindeke teer. De flonk'rende sterre, riep wijzen van verre; zij knielden ontroerd bij het Kindeke neer.

(Refrein)

In doeken gewonden, voor al onze zonden, ligt hier in een kribbe het Godd'lijk Kind. De sterre gaat stralen, voor wie moe van 't dwalen, bij 't wonder van Bethlehem vrede vindt.

(Refrein)

Wil daarom niet klagen, maar dankbaar gewagen, van blijdschap en vrede, voor ons bereid. Van 't Kind dat het leven, weer glans heeft gegeven, Hem zij al de glorie in eeuwigheid.

(Refrein)

0 Kruimels
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-12:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten deze tijden zijn we alleen bereikbaar via de e-mail. Snel zaken regelen doe je in jouw account.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3952 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2023 Dagelijkse Broodkruimels