Songtekst
Opwekking
555 - Ik geloof in het bloed van Jezus

Ik geloof in het bloed van Jezus

Ik geloof in het bloed van Jezus,  Ik geloof in de kracht van zijn naam.  Ik geloof dat Hij stierf voor mijn zonden,  ik geloof: Hij is opgestaan! 

Ik geloof dat zijn moeder een maagd was,  Iik geloof in het heilig offerlam.  Ik geloof dat Hij opsteeg naar zijn Vader  en dat Hij eens terugkomen zal. 

Refrein:  Op die rots bouwt de Heer zijn kerk;  dit huis is niet gebouwd op zand.  Op die rots staan wij samen sterk;  het kwaad krijgt nooit de overhand.  Ik geloof dat Hij ons kwam redden,  ik geloof dat Hij mens was zoals wij.  Ik geloof dat Hij ons zijn Geest zond,  ik geloof in zijn kracht, ook in mij. 

Ik geloof in zijn trouw elke morgen,  dat zijn liefde er altijd al was.  Ik geloof dat Hij voor ons wil zorgen,  ik geloof dat Hij zieken genas. 

(Refrein) 

Ik geloof in de eenheid van zijn kind'ren,  zo verschillend, maar toch één kerk.  Dat, waar wij in zijn naam bijeen zijn,  Jezus Zelf in ons midden werkt. 

Ik geloof dat ik bergen kan verzetten  en dat ik zijn stem kan verstaan.  Ik geloof, als ik bid zonder twijfel,  dat ik wonderen zal zien in zijn naam. 

(Refrein 2x) 

Ik geloof in het bloed van Jezus. (3x) 

0 Kruimels
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels