Songtekst
Opwekking
606 - Veilig rustend in uw armen

Veilig rustend in uw armen

Veilig, veilig, veilig rustend in Uw armen, Heer. (2x)

O, hart vol zorg, wat drukt je neer? Is het de last die je opneemt telkens weer? Geef Hem je lasten, want Hij is trouw. Jezus Zelf, Hij zorgt voor jou.

Jezus zelf, Hij zorgt voor jou. Er is geen last te zwaar, die Hij niet dragen zou. Geef Hem je zorgen, want Hij is trouw; en geloof in zijn liefde ook voor jou.

En ik prijs de grote Naam van Jezus. Prijs de Heer, Hij heft mijn hoofd omhoog. Prijs de Rots van mijn verlossing; Al mijn dagen heeft Hij in zijn hand.

O hart vol angst, wat buigt je neer? Bedenk in tijd van beproeving des te meer: Geef Hem je zorgen, want Hij is trouw; Jezus Zelf, Hij zorgt voor jou.

Jezus zelf, Hij zorgt voor jou. Er is geen last te zwaar die Hij niet dragen zou. Geef Hem je zorgen, want Hij is trouw. En geloof in zijn liefde, ook voor jou.

En ik prijs de grote Naam van Jezus. Prijs de Heer, Hij heft mijn hoofd omhoog. Prijs de Rots van mijn verlossing; Al mijn dagen heeft Hij in zijn hand.

Veilig, veilig, veilig rustend in Uw armen, Heer. (4x)

En ik prijs de grote Naam van Jezus. Prijs de Heer, Hij heft mijn hoofd omhoog. Prijs de rots van mijn verlossing; Al mijn dagen heeft Hij in zijn hand.

Prijs de grote Naam van Jezus. Prijs de Heer, Hij heft mijn hoofd omhoog. Prijs de Rots van mijn verlossing; Al mijn dagen heeft Hij in zijn hand. (2x)

0 Kruimels
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels