Songtekst
Opwekking
670 - Op Hem rust mijn geloof

Op Hem rust mijn geloof

Op Hem rust mijn geloof en hierin vind ik hoop, dat Jezus Christus opstond uit de dood! Geen vreugde overtreft Het kennen van mijn Heer En aardse rijkdom heeft geen waarde meer.

Bevrijd uit het duister Mogen wij thuis zijn In Gods familie Wonen bij Hem Als Uw erfgenamen Bindt U ons samen Ons leven geven wij tot eer van U.

Verbonden als Uw volk Verenigd in Uw naam een hoop een Heer een roeping om te gaan Aanbiddend in Uw huis Zien wij Uw heerlijkheid En raakt Uw Heilige Geest ons allen aan

Laten we opstaan . Vol van Gods liefde Laat ons op weg gaan Naar mensen in nood Vertel Jezus' boodschap Aan heel de wereld Dat ieder wordt gered die Hem gelooft.

En worden wij beproefd Help ons om in ons land Te strijden voor gerechtigheid en eer Geen angst weerhoudt ons meer Als wij de wedloop gaan Ons leven is gekruisigd met de Heer

Uw rijk verbreidt zich In heel de wereld Wie kan bestrijden Dit machtige vuur Wij blijven belijden In moeilijke tijden Geen helse macht voorkomt God bouwt Zijn Kerk

En op die grote dag Daalt neer bij God vandaan De heil'ge stad het nieuw Jeruzalem Een menigte knielt neer Aanbiddend voor Gods troon. Eén volk gevormd uit elke stam en taal.

Wat een bevrijding, machtige tijding. de Leeuw van Juda Haalt zijn stralende bruid! Wat een vervulling Voor heel de schepping Van al wat is beloofd Door Jezus' komst!

0 Kruimels
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels