Songtekst
Opwekking
704 - O kerk, sta op

O kerk, sta op

O kerk, sta op, met wapenrusting aan; stel je op als Christus' leger. Wie zwak is, kom en zeg nu: 'ik ga staan in de kracht die God wil geven.'

Omgord met waarheid, in Zijn kracht, weerstaan wij satans leugenmacht. Gods leger strijdt met liefde die bevrijdt wie gevangen zit in 't duister.

De oorlog woedt niet tegen bloed en vlees, maar is tegen duist're machten. Hanteer het zwaard dat elke wond geneest en wees moedig en standvastig.

Al dreigt gevaar aan elke kant, de uitkomst heeft Hij in Zijn hand; want Christus krijgt de prijs waar Hij voor stierf: vele volken als Zijn erfdeel.

Kom, zie het kruis waar liefde recht ontmoet, waar Gods Zoon zich heeft gegeven. De vijand ligt vertrapt onder Zijn voet, Jezus is als Heer verrezen!

De grote steen is weggedaan, en Christus, Hij is opgestaan, Zijn zegetocht duurt voort tot aan die dag dat elk oog en hart Hem zien zal.

Kom, Heil'ge Geest, geef kracht voor elke stap, laat ons elke horde nemen. Dan lopen wij de wedloop om de prijs te ontvangen in de hemel.

De heiligen uit vroeger tijd getuigen van Zijn majesteit. En wij zien uit, verlangend naar de dag dat wij delen in zijn luister.

Al dreigt gevaar aan elke kant, de uitkomst heeft Hij in Zijn hand; want Christus krijgt de prijs waar Hij voor stierf: vele volken als Zijn erfdeel. want Christus krijgt de prijs waar Hij voor stierf: vele volken als Zijn erfdeel.

0 Kruimels
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels