Songtekst
Opwekking
712 - Zing voor de Heer

Zing voor de Heer

Zing voor de Heer!  Breng dank voor zijn grootheid. Zing voor de Heer! Genadig is Hij. Zijn liefde is nieuw vandaag; Aan al wat Hij heeft gemaakt, betoont Hij zijn trouw.

Zing voor de Heer!  Breng dank voor zijn goedheid. Zing voor de Heer! Hij is onze God. Nog voor ons bestaan begon, was Hij al begaan met ons en koos Hij ons uit.

Refrein: Verhef nu je stem en vertel van zijn goedheid; Hij is volmaakt en zijn wegen zijn goed. Zing nu het lied dat op heel deze wereld weerklinkt: "Heer, U bent een machtige God!"

Zing voor de Heer!  Breng dank voor zijn redding. Zing voor de Heer! Hij heeft ons bevrijd. Wij waren door zonde dood, maar Christus werd onze hoop; Wij leven met Hem!

(Refrein)

Zing, zing, zing, zing Zing, zing, zing, zing

Zing voor de Heer!  Breng dank voor zijn liefde. Zing voor de Heer! Zijn kinderen zijn wij. Zijn Geest is nu uitgestort en wat ons ook overkomt, Hij helpt ons erdoor.

Zing voor de Heer! Breng dank voor zijn almacht. Zing voor de Heer! Zijn koninkrijk komt. Verneder je hart voor Hem, verhef nu de naam van Hem, Die ons hier ontmoet.

(Refrein 2x)

Zing, zing, zing.. Zing voor de Heer!

0 Kruimels
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels