Songtekst
Opwekking
726 - Anker in de tijd

Anker in de tijd

Er is een onbegrensde liefde die alles draagt en nooit vergaat. Er is een hoop die nooit meer wankelt en die de zwaarste storm doorstaat.

Er is een licht dat ons de weg wijst, ook als wij nu niet alles zien. Een fundament voor ons vertrouwen, tot aan de dag dat wij Hem zien.

Er is voor vijanden verzoening en echte vrede na de strijd. Vergeving voor de zwaarste zonden, een nieuw begin met God, altijd.

Er is een eeuwig rijk van vrede dat in ons midden zichtbaar wordt. Een stukje hemel hier op aarde, in Jezus Christus, Zoon van God.

Hij is de spil van alle eeuwen. Hij is het anker in de tijd. Hij is de bron van al het leven. Hij is ons doel in eeuwigheid. Hij is ons doel in eeuwigheid.

Er is een wonder van bevrijding. De laatste redding in de nood. En er is troost in pijn en lijden. Een eeuwig leven na de dood.

Er is gerechtigheid voor allen en onze trouw wordt eens beloond. Er is een bruiloftsmaal voor eeuwig, met Jezus Christus, Vaders Zoon.

O, Jezus, hoe vertrouwd en goed klinkt mij uw Naam in 't oor, Uw Naam die mij geloven doet; Gij gaat mij reddend voor.

U bent de spil van alle eeuwen. U bent het anker in de tijd. U bent de bron van al het leven. U bent ons doel in eeuwigheid. U bent ons doel in eeuwigheid.

1 Kruimels
Minikaart - Opwekking 726 - In de Stormen van het Leven
Minikaart - Opwekking 726 - In de Stormen van het Leven
Christelijke mini kaart aan de hand van Opwekking 726 "In de stormen van het leven, zijn we niet alleen." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is A7 (afmetingen 10,5 cm √ó 7,4 cm √ó 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels