Songtekst
Opwekking
734 - Adem om van U te zingen

Adem om van U te zingen

God, ik adem om van U te zingen. Alle dagen zing ik, dank op dank. Groter bent U, dan in duizend levens een mens bevatten kan.

Wat U doet, gaat elke taal te boven, maar erover zwijgen wil ik niet. Uw rechtvaardigheid wil ik bezingen, uw goedheid met dit lied, dit lied.

Hij vergeeft, Hij vergeeft, veegt weg wat wij verkeerd doen. In zijn liefde blijft Hij dichtbij, dichtbij al zijn mensen, dichtbij alles wat Hij leven gaf.

Al wat adem kreeg en levenskrachten dankt U dat het U als koning kent. Laten alle landen van de aarde beseffen wie U bent.

En als iemand valt of door het leven kromgebogen wordt, dan helpt de Heer. Alle mensen die Hem kennen, weten: God is er altijd weer, steeds weer.

Wat Hij doet, wat Hij doet, toont ons zijn grote liefde. Roep Hem, roep maar: Hij zal er zijn. Hij geeft antwoord, Hij beschermt je. Pak zijn hand, dan val je niet.

Van zijn liefde zal ik blijven zingen, alle dagen zing ik Hem mijn dank. God, ik adem om van U te zingen, ik zing mijn leven lang.

0 Kruimels
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-12:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten deze tijden zijn we alleen bereikbaar via de e-mail. Snel zaken regelen doe je in jouw account.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3952 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2023 Dagelijkse Broodkruimels