Songtekst
Opwekking
747 - Wij geloven in een keerpunt in de tijd

Wij geloven in een keerpunt in de tijd

Wij geloven in een keerpunt in de tijd, als Jezus komt in heerlijkheid; een dag van diep ontzag en spijt. Wij geloven in de victorie van het kruis, in een altijddurend thuis; de dood voorbij, het leven tegemoet!

In U alleen kunnen wij vallen en weer opstaan. Door U alleen staan wij sterk! Met U zullen wij leven in uw koninkrijk.

Refrein: Wij verwachten en geloven, dat uw rijk eens komen zal: overvloedig, niet te stuiten, bruisend als een waterval, smelten onze stemmen samen, in een hemels lofgezang, voor onze Koning, Heerser van ´t heelal!

Wij geloven in een kerk, God toegewijd, door Jezus Christus vrijgepleit; een kerk die leeft en Hem belijdt. Wij geloven in de victorie van Gods rijk, overwinning in de strijd; de nacht voorbij, met haast Hem tegemoet!

In U alleen kunnen wij vallen en weer opstaan. Door U alleen staan wij sterk! Met U zullen wij leven in uw koninkrijk.

(Refrein)

In U alleen kunnen wij vallen en weer opstaan. Door U alleen staan wij sterk! Met U zullen wij leven in uw koninkrijk. (2x)

(Refrein)

1 Kruimels
Kaart - Opwekking 747 - Door U Alleen
Kaart - Opwekking 747 - Door U Alleen
Christelijke enkele kaart aan de hand van Opwekking 747 "In U alleen kunnen wij vallen en weer opstaan. Door U alleen zijn wij sterk.." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is A6 (afmetingen 14,8 cm × 10,5 cm × 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels