Songtekst
Opwekking
801 - Het leven in mij

Het leven in mij

Mijn hart gelooft, mijn mond belijdt dat Jezus leeft, en leeft in mij. Ik houd mij vast aan Hem met alles wat ik ben, mijn hoop is in zijn naam alleen. (2x)

Refrein: Immanuel, God dichtbij. Hij is het leven, het vuur in mij. Immanuel, God dichtbij. Hij is het leven in mij.

Mijn hart gelooft, mijn mond belijdt: waar ik ook ben, daar is Hij bij. God toont zijn koninkrijk. Ik draag zijn heerlijkheid door zijn aanwezigheid in mij.

(Refrein)

Bridge 2x: God is achter en voor mij, omgeeft mij altijd. Hij is boven en onder, zelfs binnenin mij.

Immanuel, God dichtbij. Hij is het leven.

Immanuel, God dichtbij. Hij is het leven, het vuur in mij. Immanuel, God dichtbij. Hij is het leven.

(Refrein)

3 Kruimels
Poster - Opwekking 801 - Mijn Hart Gelooft Mijn Mond Belijdt
Poster - Opwekking 801 - Mijn Hart Gelooft Mijn Mond Belijdt
Opwekking 801
Geloof
6013935714779
Christelijke poster aan de hand van Opwekking 801 "Mijn hart gelooft mijn mond belijdt, dat Jezus leeft, en leeft in mij." gedrukt op duurzaam en stevig 350 grams papier met een matte look. Het papierformaat van de poster is A4 (29,7 cm × 21 cm × 0,1 cm). De poster wordt plat verzonden in een op maat gemaakte verpakking die extra bescherming geeft. Als de poster toch beschadigd raakt tijdens de verzending sturen wij kosteloos een nieuwe naar je op. Op de achterkant van de poster staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Tip: Het papier van de poster is stevig genoeg om deze zonder hulpmiddel tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. De poster wordt dan ook los geleverd, dus zonder eventueel afgebeelde klemborden en hangers. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [posterhouders](/producten/hangers-en-houders).
Kaart - Opwekking 801 - Mijn Hart Gelooft Mijn Mond Belijdt
Kaart - Opwekking 801 - Mijn Hart Gelooft Mijn Mond Belijdt
Christelijke enkele kaart aan de hand van Opwekking 801 "Mijn hart gelooft, mijn mond belijdt; dat Jezus leeft, en leeft in mij." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is A6 (afmetingen 14,8 cm × 10,5 cm × 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Opwekking 801
Opwekking 801
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-12:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten deze tijden zijn we alleen bereikbaar via de e-mail. Snel zaken regelen doe je in jouw account.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3952 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2023 Dagelijkse Broodkruimels