Songtekst
Opwekking
824 - Morgen dans je weer

Morgen dans je weer

Prijs Hem, in je dag vol zorgen in je angst voor morgen: zing zing dan je lied en prijs Hem als de storm tekeergaat als je nergens licht meer ziet want God vergeet jou niet

Hij heelt je hart. Je huilt niet meer Hij maakt je heel en morgen dans je weer

Prijs hem, laat de hele wereld weten dat God ons niet is vergeten. We zingen samen:

Prijs Hem, want zijn liefde redt ons Prijs Hem, want zijn woord bevrijdt ons Prijs Hem. We zingen samen: Prijs Hem. Onze God is machtig Prijs Hem. Wat Hij maakt, is prachtig Prijs Hem. Hij houdt alles overeind Zijn liefde kent geen eind Zijn liefde kent geen eind

Er komt geen einde aan zijn Koninkrijk want Hij komt terug en Hij zal Koning zijn

Hij zal Koning zijn!

3 Kruimels
Poster - Opwekking 824 - Morgen Dans Je Weer
Poster - Opwekking 824 - Morgen Dans Je Weer
Christelijke poster aan de hand van Opwekking 824 "Hij heelt je hart, je huilt niet meer. Hij maakt je heel, morgen dans je weer." gedrukt op duurzaam en stevig 350 grams papier met een matte look. Het papierformaat van de poster is A4 (29,7 cm × 21 cm × 0,1 cm). De poster wordt plat verzonden in een op maat gemaakte verpakking die extra bescherming geeft. Als de poster toch beschadigd raakt tijdens de verzending sturen wij kosteloos een nieuwe naar je op. Op de achterkant van de poster staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Tip: Het papier van de poster is stevig genoeg om deze zonder hulpmiddel tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. De poster wordt dan ook los geleverd, dus zonder eventueel afgebeelde klemborden en hangers. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [posterhouders](/producten/hangers-en-houders).
Kaart - Opwekking 824 - Morgen Dans Je Weer
Kaart - Opwekking 824 - Morgen Dans Je Weer
Christelijke enkele kaart aan de hand van Opwekking 824 "Hij heelt je hart, je huilt niet meer. Hij maakt je heel, morgen dans je weer." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is A6 (afmetingen 14,8 cm × 10,5 cm × 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-12:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten deze tijden zijn we alleen bereikbaar via de e-mail. Snel zaken regelen doe je in jouw account.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3952 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2023 Dagelijkse Broodkruimels