Songtekst
Opwekking
847 - Onze schuilplaats is God

Onze schuilplaats is God

Er is hoop die groter dan de dood is, er is leven, sterker dan het sterven. Er is licht dat niemand ooit kan doven, er is liefde die nooit teleur zal stellen.

Er is vrede, ver voorbij de onrust, er is blijdschap, dieper dan de tranen. Er is sterkte, zelfs in onze zwakte, er is trouw die ons niet zal verlaten. Onze hulp en onze verwachting is in U, voor eeuwig.

Refrein 1: Dus richten wij onze harten naar boven, vertrouwen wij op de God die wij loven. Niemand die ons uit uw handen kan roven, een machtige rots, onze schuilplaats is God.

Er is troost die sterker dan de pijn is, er is vreugde, groter dan ons lijden. Er is antwoord, midden in de twijfel, overwinning, dwars door al ons strijden. Onze hulp en onze verwachting is in U, voor eeuwig.

Refrein 2: Dus richten wij onze harten naar boven, vertrouwen wij op de God die wij loven. Niemand die ons uit uw handen kan roven, een machtige rots, onze schuilplaats is God. Tot aan de dag dat U bij ons komt wonen, en alle tranen voor altijd zal drogen, is het uw Geest die ons helpt te geloven, een machtige rots, onze schuilplaats is God.

Onze hulp en onze verwachting is in U. (3x) Voor eeuwig.

(Refrein 2)

0 Kruimels
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels