Songtekst
Opwekking
848 - Alzo lief

Alzo lief

Kom als je moe bent, kom als je dorst hebt, kom naar de bron die nooit droog zal staan. Drink van het water, kom en dorst niet meer.

Kom alle zondaars, kom vind genade, kom aan de tafel, Hij stelt niet teleur. Proef van zijn goedheid, vind wat je altijd al zocht.

Refrein 1: Want alzo lief had God deze wereld dat Hij zijn Zoon aan ons heeft gegeven, en ieder die dat gelooft zal eeuwig leven.

Breng al je falen, breng je verslaving, leg alles neer aan de voet van het kruis. Jezus wacht daar op jou met open armen.

Refrein 2: Want alzo lief had God deze wereld dat Hij zijn Zoon aan ons heeft gegeven, en ieder die dat gelooft zal eeuwig leven. De helse macht voor altijd verslagen. Wij zijn gered, de schuld is gedragen. Want God had ons, God had ons zo lief.

Prijs God, prijs God, zijn zegen rust op ons. Prijs Hem, prijs Hem, zijn liefde is zo groot.

Refrein 3: Want alzo lief had God deze wereld dat Hij zijn Zoon aan ons heeft gegeven, en ieder die dat gelooft zal eeuwig leven. De helse macht voor altijd verslagen. Wij zijn gered, de schuld is gedragen. Want God had ons, God had ons zo lief.

Breng al je falen, breng je verslaving, kom, leg ze neer aan de voet van het kruis. Jezus wacht daar. God heeft ons zo lief.

0 Kruimels
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-12:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten deze tijden zijn we alleen bereikbaar via de e-mail. Snel zaken regelen doe je in jouw account.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3952 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2023 Dagelijkse Broodkruimels