Songtekst
Opwekking
851 - Prijs de Koning

Prijs de Koning

Heer, wij dwaalden in het donker, zonder hoop, zonder licht, maar U kwam vanuit de hemel; vol van liefde was uw blik. Om de wet en de profeten te vervullen kwam Gods Zoon; uit een jonge maagd geboren, in een stal, ver van zijn troon.

Refrein: Prijs de Vader, Zoon en Geest. Prijs de Koning, Drie-in-één; God vol glorie, Majesteit. Prijs de Koning tot in eeuwigheid.

Om het koninkrijk te brengen, zocht U wie naar U niet zocht; zo hebt U verloren mensen door uw kruisdood vrijgekocht. U dacht zelfs in al uw lijden aan de hoop die vóór U lag; want uw dood zou ons bevrijden, Jezus, alles is volbracht!

(Refrein)

Met de adem ingehouden keek de hemel ’s morgens vroeg hoe de steen werd weggerold en het Lam de dood versloeg. Doden kwamen uit hun graven, mens en engel stond versteld; wie in Hem geloven, juichen, door de Vaders macht hersteld.

Zo is Christus’ kerk ontstaan, en zijn Geest ontstak de vlam. En dit eeuwenoude nieuws dooft niet uit, wankelt niet. Door zijn bloed en in zijn naam ben ik vrij – voor altijd vrij! Want, met Jezus opgestaan, woont het Leven zelf in mij!

(Refrein 2x)

Prijs de Koning tot in eeuwigheid.

0 Kruimels
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels