Songtekst
Opwekking
856 - Het bloed van Jezus spreekt voor mij

Het bloed van Jezus spreekt voor mij

Het bloed van Jezus spreekt voor mij. Mijn ziel, wees stil en kijk omhoog, want uit het stof van Golgotha, daar stijgt een roep op naar Gods troon. Niet om vergelding, niet om wraak: het is volbracht. God sluit mijn zaak. Vergeving wint voorgoed het pleit; het bloed van Jezus spreekt voor mij.

Mijn hart begrijpt dit wonder niet: Hij wast mij schoon van elke smet. Mijn schaamte doet Hij zelf teniet; van ketens vrij leef ik voor Hem. Mijn schuld is groot, maar groter nog is zijn genade, die mij kocht: een zee van liefde, zonder eind. Het bloed van Jezus spreekt voor mij.

Wie nu nog tegen mij getuigt dat ik de dood verdien als straf, die wijs ik op dat ruwe kruis, waar Christus’ dood mij leven gaf. Water en bloed liep uit zijn wond; het werd voor mij de levensbron. Zijn overwinning redt ook mij. Het bloed van Jezus spreekt voor mij.

Waardig is het Lam - eens voor ons geslacht, nu de hoogste Heer. Glorie voor zijn naam. Hemel, roep het luid. Aarde, zing het uit: Jezus’ bloed bevrijdt. Glorie voor zijn naam. Jezus!

Nu zingt mijn ziel een nieuw refrein; vol van geloof, onwankelbaar. Die voor mij stierf, zal Koning zijn. Wat Hij beloofd heeft, maakt Hij waar. Geen oordeel maakt mij nu nog bang: ik leef in hoop, mijn leven lang. Zijn Woord staat vast. Hier sta ik: vrij. Het bloed van Jezus spreekt voor mij.

Genade wint. God spreekt mij vrij. Het bloed van Jezus spreekt voor mij.

0 Kruimels
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels