Vier het leven!

“God was voor mij vooral een strenge man die ik kende van vroeger toen ik mee moest naar de kerk. Wat ben ik daar nu anders over na gaan denken. In december kocht ik het dagboek ‘Vier het Leven’ bij ons in de boekhandel. Ik werd er door aangetrokken. Iets zei me, dit moet ik kopen. 365 gelukjes voor elke dag. Echt Alinda ik ben er zo blij mee. Ik mag zijn wie ik ben, God houdt van me en stukje bij beetje krijg ik vertrouwen en hoop voor de toekomst. Na de maand januari, de voornemens, kwam de liefde, zo mooi! Heb nu al zin in maart en april, mei, juni, juli enz. enz. Dit wil ik even doorgeven…”

Ik zit aan mijn bureau in mijn kantoor van LUV Spakenburg en ben bezig de post te sorteren. Na de vele facturen valt mijn oog op een ‘ouderwetse’ enveloppe. Ik maak hem open en lees de brief van deze meneer uit Rotterdam en ik krijg er een brok van in m’n keel. Zo mooi!

Wat was het een klus om het dagboek ‘Vier het leven’ te schrijven. Maanden ben ik er mee bezig geweest naast mijn drukke werkzaamheden in en voor de winkel en dan krijg je zo’n reactie! Mijn missie is completed. Het was en is mijn grote wens dat het dagboek ‘Vier het leven’ als zaadjes door heel Nederland mag gaan. Ik gun het iedereen zo! Toen ik begon met schrijven, had ik niet gedacht dat het dagboek zo’n uitwerking zou hebben. Kennelijk zijn er heel veel mensen op zoek naar geluk. Naar een stukje rust, bezinning en verdieping. Ik krijg zoveel reacties uit heel Nederland. “Ik krijg weer oog voor de natuur”.  “Ik word er rustiger van en neem weer tijd voor de dingen die écht belangrijk zijn.” Zo maar weer een paar reacties van lezers.

“Kennelijk zijn er heel veel mensen op zoek naar geluk. Naar een stukje rust, bezinning en verdieping.”

‘Vier het leven’ is geen bijbels dagboek. Daar zijn er al zoveel van. Dit dagboek is voor iedereen. Jong, oud, man of vrouw, christen of geen christen. Het maakt je bewust van het leven en het zit boordevol levenslessen. Met spreuken, songteksten, Bijbelteksten en quotes van inspirerende mensen. Het neemt je mee door de seizoenen van het jaar, de seizoenen van het leven…

Gun jezelf of je naaste dit mooie dagboek en kom er achter dat er altijd wel iets te vieren is in dit leven. Niet dat we altijd in de polonaise moeten lopen, maar nee, het is een levenshouding, leven uit dankbaarheid.

Dit wilde ik even met jullie delen.  Ik ga weer verder met het openen van nog meer post. Oh nee, het belletje gaat. Ik word geroepen om de winkel in te gaan. De winkel LUV Spakenburg. Het is druk. Een Christelijke Boekenwinkel met heel veel meer. Daar ga ik de volgende keer meer over vertellen. Tot snel!

Liefs,

Alinda

 

 

Het dagboek van Alinda ‘Vier Het Leven’ is ook te koop onze webshop. Al onze christelijke boeken bekijken? Klik dan hier.