Home > Webshop > Christelijke Boeken > Liefde Onder De Hamer – Regina Jennings

Liefde Onder De Hamer – Regina Jennings

 20,00

Uitverkocht

Miranda Wimplegate verkoopt antiek van onschatbare waarde. Wyatt Ballentine verkoopt levende have per pond. Geconfronteerd met opgestapeld vee en een geheimzinnig schilderij dat nergens te bekennen lijkt, beginnen Miranda en Wyatt aan een onwaarschijnlijke en zeer beladen samenwerking. Is dit de man die een bod doet op haar hart?

Uitverkocht

Contact ons per e-mail of telefoon.

  • Veilig betalen op jouw manier (ook achteraf)

  • Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

  • Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,-)

  • Met jouw aankoop ondersteun je ons werk

Meer dan 44.000 vind-ik-leuks

Meer dan 23.000 volgers

Artikelnummer (ISBN\EAN): 9789492234230 Categorieën: ,

Beschrijving

 

Miranda Wimplegate werkt mee in het veilinghuis van haar familie in Boston. Op een dag ontdekt ze dat ze per ongeluk een kostbaar portret van een invloedrijke familie verkocht heeft, en ook nog eens aan een anonieme bieder. In een wanhopige poging om de familie, die hen voorgoed zou kunnen ruïneren, gunstig te stemmen probeert ze samen met haar grootvader het schilderij te traceren. Hun zoektocht leidt naar het Ozarkgebergte in Missouri. Om te voorkomen dat het schilderij al verkocht wordt voordat ze daar arriveren, nemen ze het absurde besluit het plaatselijke veilinghuis met de volledige inventaris op te kopen.

Nadat Miranda en haar grootvader naar het afgelegen gebied zijn afgereisd komen ze tot de ontdekking dat hun nieuwe veilinghuis niet in antiek handelt, maar in vee. En de ergerlijk aantrekkelijke beheerder, Wyatt Ballentine, ontdekt tot zijn frustratie dat zijn bemoeizieke nieuwe bazen geen greintje verstand hebben van het bedrijf dat hij in zijn eentje tot een succes gemaakt heeft. Geconfronteerd met opgestapeld vee – en een geheimzinnig schilderij dat nergens te bekennen lijkt – beginnen Wyatt en Miranda aan een onwaarschijnlijke en zeer beladen samenwerking. Kunnen ze voorkomen dat de situatie nog verder uit de hand loopt?

 

Extra informatie

Auteur

Regina Jennings

Pagina's

414

Uitvoering

Softcover

Uitgever

Grace Publishing House

ISBN

9789492234230

Anderen kochten ook…