Bijbeltekst
Psalm 34:9
18
Herziene Statenvertaling
Proef en zie dat de HEERE goed is; teth welzalig de man die tot Hem de toevlucht neemt.
Herziene Statenvertaling ┬ę Stichting HSV en Royal Jongbloed 2010-2017
14 Kruimels
Hapjesplank Klein - Psalm 34:9 - Proef en Zie
Hapjesplank Klein - Psalm 34:9 - Proef en Zie
Psalm 34:9
7434057896867
Hapjesplank aan de hand van Psalm 34:9 "Proef en zie dat de Heer goed is.". De plank (45 cm ├Ś 16 cm ├Ś 1,2 cm), gemaakt van behandelde bamboe heeft een warme kleur die mooi afsteekt tegen de stevige stalen ring. Door deze ring in het handvat zit een leren bandje waaraan de plank opgehangen kan worden.┬á De tekst is diep in het hout gegraveerd waardoor hij mooi afsteekt tegen de houtkleur en slijtvast is. Op de achterzijde van de plank is het logo van DagelijkseBroodkruimels gegraveerd.┬á Met ons uitgebreide assortiment christelijke planken kan jouw ontbijt of lunch niet meer stuk. Of een gezellige avond, waarbij jij jouw heerlijkste borrelhapjes en tapas presenteert op deze hapjesplank. Ook bijzonder geschikt om in de keuken of op een kast neer te zetten, zo kan de plank en belangrijker nog de Bijbeltekst lekker schitteren. Tip: Borstel na gebruik de plank met warm water af om hem mooi te houden.
Kaart - Psalm 34:9 - Goed Gedaan Topper
Kaart - Psalm 34:9 - Goed Gedaan Topper
Christelijke enkele kaart aan de hand van Psalm 34:9 "Goed Gedaan Topper." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is A6 (afmetingen 14,8 cm ├Ś 10,5 cm ├Ś 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Hapjesplank - Psalm 34:9 - Proef en Zie
Hapjesplank - Psalm 34:9 - Proef en Zie
Psalm 34:9
7434057887827
Hapjesplank aan de hand van Psalm 34:9 "Proef en zie dat de Heer goed is.". De plank (57 cm ├Ś 16 cm ├Ś 1,2 cm), gemaakt van behandelde bamboe heeft een warme kleur die mooi afsteekt tegen de stevige stalen ring. Door deze ring in het handvat zit een leren bandje waaraan de plank opgehangen kan worden.┬á De tekst is diep in het hout gegraveerd waardoor hij mooi afsteekt tegen de houtkleur en slijtvast is. Op de achterzijde van de plank is het logo van DagelijkseBroodkruimels gegraveerd.┬á Met ons uitgebreide assortiment christelijke planken kan jouw ontbijt of lunch niet meer stuk. Of een gezellige avond, waarbij jij jouw heerlijkste borrelhapjes en tapas presenteert op deze hapjesplank. Ook bijzonder geschikt om in de keuken of op een kast neer te zetten, zo kan de plank en belangrijker nog de Bijbeltekst lekker schitteren. Tip: Borstel na gebruik de plank met warm water af om hem mooi te houden.
Mok - Psalm 34:9 - Goed Gedaan Topper
Mok - Psalm 34:9 - Goed Gedaan Topper
Psalm 34:9
7434057881849
Christelijke mok aan de hand van Psalm 34:9 "Goed gedaan topper.". De mok (9,7 cm ├Ś ├ś 8 cm) is gemaakt van de allerbeste kwaliteit glanzend keramiek en door ons met de hand bedrukt. De schenkinhoud is 325 ml. De mok kan in de vaatwasser, maar het heeft de voorkeur om de mok met de hand af te wassen. De mok wordt geleverd in een wit kartonnen doosje (9,5 cm ├Ś 10,5 cm ├Ś 10 cm). Zo weten we zeker dat hij veilig bij jou aankomt. Het doosje is overigens ook handig als je de mok cadeau wilt doen. Mocht de mok toch beschadigd raken tijdens de verzending dan sturen wij kosteloos een nieuwe naar je op. Tip: Naast mokken met oor bieden we ook [emaille mokken](/producten/christelijke-emaille-mokken), [theeglazen](/producten/christelijke-theeglazen) en last but not least [mokken zonder oor](/producten/christelijke-mokken-zonder-oor).
Wijnset - Proef & Geniet
Wijnset - Proef & Geniet
Een wijnkistje van bamboehout met roestvrijstalen accessoires. Inclusief kurkentrekker, capsuleafsnijder, stop, dispenser en druppelaar. Het deksel is gegraveerd met de tekst: "Proef & Geniet! De goedheid van de Heer. ...dat smaakt naar meer!" Mooi om cadeau te geven ├ęn om jezelf cadeau te doen! De kist word geleverd zonder wijn ;-). Voeg hier een prachtige fles wijn toe om jouw cadeau m├ęt leuke boodschap compleet te maken.
Eiken Houten Hapjesplank - Psalm 34:9 - Proef en Zie
Eiken Houten Hapjesplank - Psalm 34:9 - Proef en Zie
Psalm 34:9
Vaderdag
6013901115104
Eiken hapjes plank aan de hand van Psalm 34:9 "Proef en zie dat de Heer goed is.". De plank (48 cm ├Ś 16 cm ├Ś 2,1 cm) is op ambachtelijke wijze gemaakt van duurzaam Nederlands eiken en heeft goedkeuring voor het gebruik met etenswaren. De afgeschaafde hoekjes getuigen van vakmanschap en kwaliteit. Mooi en verantwoord dus! De tekst is diep in het hout gegraveerd waardoor hij mooi afsteekt tegen de houtkleur en slijtvast is. Op de achterzijde van de plank is het logo van DagelijkseBroodkruimels gegraveerd.┬á Met ons uitgebreide assortiment christelijke planken kan jouw ontbijt of lunch niet meer stuk. Of een gezellige avond, waarbij jij jouw heerlijkste borrelhapjes en tapas presenteert op deze hapjesplank. Ook bijzonder geschikt om in de keuken of op een kast neer te zetten, zo kan de plank en belangrijker nog de Bijbeltekst lekker schitteren. Tip: Borstel na gebruik de plank met warm water af om hem mooi te houden.
Kaart - Psalm 34:9a - Hiep Hoera Jij Leven Lang
Kaart - Psalm 34:9a - Hiep Hoera Jij Leven Lang
Christelijke enkele kaart aan de hand van Psalm 34:9 "Ik eet een taartje en zing voor jou zo hard als ik kan. Hiep hiera, jij leve lang." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is [formaat:VALUE_IS_UNDEFINED] (afmetingen 14,8 cm ├Ś 10,5 cm ├Ś 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Psalm 34:9
Psalm 34:9
Als je je Bijbel erbij pakt, zie je de Hebreeuwse letter ÔÇśTethÔÇÖ achter deze Bijbeltekst staan. Teth is een cijfer en letter ineen. Het staat voor het cijfer 9 ├ęn voor een tijd van het ÔÇťnog-niet-zienÔÇŁ. Van donkerheid, van onzekerheid. Zoals de 9e plaag in
Psalm 34:9
Psalm 34:9
Proef en zie dat de HEERE goed is; welzalig de man die tot Hem de toevlucht neemt. Psalm 34:9 De Bijbel zegt dat God een goede God is en dat niet alleen, Hij is een liefdevolle Vader. Hij had de wereld zo lief dat Hij Zijn Zoon Jezus naar de aarde zond o
Psalm 34:9
Psalm 34:9
ÔÇťIk zit aan mijn ontbijt na weer een korte nacht. Na 2 weken weinig slapen en veel pijn voel ik me verslagen en kan niet meer. Ik schreeuw het (weer) uit naar God : ÔÇťlaat Uw kracht zien en grijp in, Heer, neem deze pijn van mij weg!ÔÇŁ Ik begin met mijn b
Psalm 34:9
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ÔéČ40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
┬ę 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels