Annemarie ten Brinke

Nog geen informatie beschikbaar.
3 Kruimels
Het grote voorleesboek van Sofie
Het grote voorleesboek van Sofie
9789026627583
Alle verhalen van Sofie, Bram en Lotte in een nieuw jasje. In Het grote voorleesboek van Sofie van Annemarie ten Brinke en Willemijn de Weerd zijn alle verhalen van de eigenwijze en ondernemende Sofie, haar zusje Lotte en buurjongetje Bram opnieuw bij elkaar gebracht. Heel veel kinderen én volwassenen hebben al genoten van de herkenbare tafelen en alledaagse kleuterbelevenissen. Deze bundel van alle 120 verhalen is up-to-date gebracht en voorzien van een nieuw omslag. Het boek staat garant voor urenlang voorleesplezier, thuis én op school. De karakteristieke en sprekende illustraties van Marie-Sophie Mejan en Esther Leeuwrik maken het boek helemaal af.
Weg met het perfecte plaatje
Weg met het perfecte plaatje
Opvoeding
Ouderschap
9789033802096
Moeder-zijn is geweldig. Je beleeft met je kinderen veel mooie momenten. Toch is opvoeden vaak ook gewoon heel hard werken. Met vallen en opstaan, want perfecte moeders bestaan niet. Met openheid en humor neemt Annemarie ten Brinke de lezers in haar columns en overdenkingen mee op een zoektocht naar balans in het moederschap. Daarnaast delen andere moeders hun ervaringen en tips.
Het grote voorleesboek van Sofie
Het grote voorleesboek van Sofie
9789023996767
‘Het grote voorleesboek van Sofie’ van Annemarie ten Brinke en Willemijn de Weerd: 120 avontuurlijke verhalen voor kleuters. ‘Het grote voorleesboek van Sofie’ van Annemarie ten Brinke en Willemijn de Weerd: 120 avontuurlijke verhalen voor kleuters. Wie kent ze niet: de eigenwijze en ondernemende Sofie, haar zusje Lotte en buurjongetje Bram? Heel veel kinderen én volwassenen hebben al genoten van de herkenbare verhalen over alledaagse kleuterbelevenissen. Nu zijn alle 120 verhalen gebundeld in 'Het grote voorleesboek van Sofie'! Deze bundel staat garant voor urenlang voorleesplezier, thuis én op school! De karakteristieke en sprekende illustraties van Marie-Sophie Mejan en Esther Leeuwrik maken het boek helemaal af. 'De schrijfstijl leest lekker voor, de plaatjes zijn speels en de verhalen hebben een mooie voorleeslengte.' - Nederlands Dagblad
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels