Ik moet denken aan het gebed dat Jezus bad voor Zijn vrienden, aan het einde van Zijn leven. Hij sprak met Zijn Vader over hen, om hen te beschermen tegen de machthebber van deze wereld. Die letterlijk veel macht kan hebben over ons, en vaak zo onopvallend. In de kleinste dingen. Waarbij we ons laten afleiden door wat we zien. Wat we graag zouden willen hebben of doen.

Maar … wij zijn niet van deze wereld. Wij zijn niet van deze machthebber. Wij zijn van God. Wij behoren Hem toe, en Zijn Koninkrijk.

Waarom laten we dan toch onze focus zo snel weer afglijden naar de dingen van de wereld, dat zo gemakkelijk onze aandacht opeist? En onrust geeft. Bij mij sowieso. Social media, leuke gadgets, kleding… ken je jouw valkuil?

Kijk omhoog naar wat God geeft. Naar Zijn liefde, die altijd blijft, ook als alles wegvalt. Laat je leiden door Zijn woorden. Dank Hem voor wat Hij geeft en zegt. En Zijn vrede zal op de troon zitten in je hart (en niet die andere onrustige machthebber); Zijn licht en liefde zal door jou heen zichtbaar worden. Wauw!

Dus…waar richt jij je focus vandaag op?

Vormgever
84
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels