Bijbeltekst

1 Johannes 5:14

29 februari 2024
·
2 minuten lezen
1 Johannes 5:14

Ik kijk bij zo’n Bijbeltekst vaak om mij heen, want hoe zit dat dan met de gebeden voor die en die persoon… En dan doe ik precies wat niet de bedoeling is. Weet je nog: waar je naar kijkt, daar vul je je hart en gedachten mee? Ik geloof dat dit zeker ook voor gebed geldt.

Kijk naar God. Leer Hem kennen. Luister naar wat Hij jou vertelt over bidden. Kijk naar wat Jezus vertelt over bidden: ”Bidt en u zal gegeven worden. Alles wat je vraagt in Mijn naam, dat zal Ik doen, zodat de Vader verheerlijkt wordt… “ en zoveel meer.

De vraag is, ken je Jezus? Ken je God? Hoe meer je Hem kent, hoe meer je je gebeden ook gaat afstemmen op Zijn wil, omdat je naar Zijn stem, naar Zijn hart luistert. Dan ontstaat het open gebed tussen de Vader en Zijn kind. Het kind dat bij de Vader vrijmoedig naar binnen mag rennen. Onze God is de Allerhoogste en Almachtige, die tegelijkertijd zo dichtbij is en ons compleet ként. Die weet wat we nodig hebben. En bij Wie wij heel concreet onze vragen mogen neerleggen. Wetend dat Hij de God is die hoort en verhoort.

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels