Bijbeltekst

1 Thessalonicenzen 5:11

27 januari 2024
·
1 minuut lezen
1 Thessalonicenzen 5:11

Waarom? “Omdat onze Heer Jezus Christus voor ons gestorven is, zodat wij met Hem zouden leven,” zegt Paulus in dit hoofdstuk. “Houd elkaar wakker, leef als kinderen van het Licht. Niet als kinderen van de nacht. Ga de dag tegemoet, bekleed met het borstharnas van geloof en liefde en de hoop als helm."

Ik weet niet wat jij vandaag hebt aangetrokken, maar realiseer je je hoe belangrijk dit is? Om aan het begin van de dag de Vader op te zoeken, je te laten omkleden met vertrouwen en met Zijn liefde. Je denken te laten beschermen door de Hoop die Hij geeft.

Dit is de basis waar vanuit jij de nieuwe dag tegemoet treedt, als kind van het Licht.

Jouw ‘garderobe’, jouw outfit die de mensen om jou heen zien. Vanuit dit vertrouwen, deze liefde en deze hoop kun jij anderen bemoedigen die je op je weg vandaag tegenkomt. Bouw elkaar op en wijs naar Jezus, die voor ons uitloopt. Samen Hem achterna. Vertel het ook als het pad donker voor je is en het licht moeilijk te zien is. Zodat anderen jou kunnen opbouwen. We hebben elkaar nodig. Investeer in het samen-op-weg-zijn-naar-Thuis. Hoe ga jij dat doen, deze week?

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels