Bijbeltekst

2 Timotheüs 1:7

5 september 2022
·
2 minuten lezen
2 Timotheüs 1:7

Soms kun je er tegenop zien om nieuwe dingen aan te pakken. Je stelt het uit of je zoekt naar een excuus om het niet te doen. Het kan zijn dat je bang bent om te falen en je twijfelt aan je eigen kunnen. Misschien kijk je wel naar de ander die het in jouw ogen beter zal doen dan jij. Gelukkig kijkt God niet naar wat we kunnen of hoe sterk we zijn. Hij kijkt naar ons hart of we Hem vertrouwen. Hij wil Zelf onze Krachtbron zijn. Juist als we onszelf aan Hem toevertrouwen en erkennen dat wij niet capabel zijn, kan en wil Hij Zijn werk door ons heen doen.

Vanuit Zijn Kracht kunnen wij de juiste dingen doen en de ander liefhebben. Door Zijn Geest mogen wij een getuige van Zijn Liefde zijn en Hij geeft ons de juiste woorden om te spreken op het juiste moment. Schuilend dicht bij Zijn Vaderhart zal angst verdwijnen.

Kom zoals je bent en open je hart en handen voor Hem en Hij zal je vullen met de moed en de Kracht om door te gaan.

een gebed: Als ik mijn hart in mijn keel voel kloppen en ik twijfel aan mijn kunnen, laat mij dan vertrouwen op U. Als het lijkt of het lot zich tegen mij keert, leer mij los te laten en het in Uw Handen te leggen. Leid mij door Uw Geest van Kracht, Liefde en zelfbeheersing. Dit vraag ik U in Jezus’ Naam.

Auteur
29
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels