Blog

Alles is van God

9 april 2016
·
3 minuten lezen
Alles is van God

Vaak ben ik druk bezig om een goede basis te leggen. Een basis waarop gebouwd kan worden. Waar je iets aan hebt; Ik probeer mensen te vertellen van het werk van Jezus. Het werk van Jezus aan het kruis. Voor ons. Hoe jij daar zelf op verder bouwt is aan jou. Niet mijn verantwoording. Ik probeer Jezus voor je uit te leggen en jij bouwt zelf verder. Of niet.

Bouwen

En hoe je ook verder bouwt op deze basis, alles wat je ermee doet zal op een dag in het licht komen. Door iedereen gezien worden. Maar dan is dat niet zo belangrijk meer. Nu eigenlijk ook niet trouwens. Maar op een dag zal God aan jou persoonlijk laten zien wat de waarde van jouw werk is geweest.

Van één ding kun je zeker zijn. Dat áls je bouwt op deze basis, op Jezus,  je bij Hem zal zijn!

Of je het nu uit volle overtuiging hebt gedaan of dat het maar zo zo was. Of je de barricades op bent gegaan of vanachter je laptop hebt gewerkt, je zult bij Jezus zijn. Alleen zal degene die het meest heeft gegeven het meeste krijgen. Heb je verzaakt, dan zal je dat merken.

Tempel

Wist je trouwens dat jij, zoals je bent, door God geaccepteerd bent als Zijn tempel? En ben je je er altijd van bewust dat de Heilige Geest in je woont? Herhaal het maar eens voor jezelf; ik ben een tempel! Een tempel van God! En daarom hoef je niet bang te zijn voor andere mensen. Of andere machten. Voor het donker. Want jij bent het licht. Het licht in een wereld die van het donker houdt. En omdat jij het licht bent, zal God  je beschermen!

Slimmerik

Een slimme vent noemde ik mezelf. Maar, als je jezelf slim of intelligent vind moet je oppassen dat je daar niet mee te koop loopt. En dat je niet slim bent in de verkeerde dingen. De dingen die je niets opleveren. Ik noemde mezelf slim omdat ik er achter ben gekomen hoe dom ik was. Hoe dom ik bezig was met van alles en nog wat. Dingen die me niets opleverden. Nu zie ik dat alles wat de mensen slim noemen, voor God dom is. Dwaas.

Roemen

Als je ergens iets goeds over wil zeggen, doe dat dan over Jezus. En zeker niet over mij. Of over andere mensen. Want in Jezus is alles goed. Alles wat oprecht vanuit Hem is en vanuit Zijn Naam gedaan wordt, is goed.

Jezus

Jezus kennen is het enige dat telt. Het enige dat waarde heeft. Echte waarde. Want als je Hem kent, is alles wat je ziet van jou. Dan ben ik van jou. De predikant is van jou. Alles wat je om je heen ziet is van jou. Alles wat je nog niet kunt zien, het is allemaal van jou.

En jij bent van Christus. En Christus is van God. Dus alles is van God.

Paulus van Tarsus van God

Auteur
3
producten
·
303
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels