Bijbeltekst

Efeze 2:17, Efeze 2:18, Efeze 2:19

11 september 2024
·
1 minuut lezen
Efeze 2:17, Efeze 2:18, Efeze 2:19

Paulus bad dat je de liefde van Christus in de volste diepte, breedte en hoogte mag ervaren, zodat het je compleet vervult. Ik denk aan iemand die vorige week zijn leven aan God gaf. Hij leunde achterover in zijn stoel en liet God elke cel van zijn lichaam binnenstromen. Hij verlangt er 24/7 te leven vanuit de liefde, genade en vrede van God.

Jezus zegt: "Zoek een rustige, afgelegen plek zodat je niet in de verleiding komt om een rol te spelen voor God. Wees daar gewoon zo eenvoudig en eerlijk mogelijk. De focus zal verschuiven van jezelf naar God, en je zult Zijn genade beginnen te ervaren" (Mattheüs 6:6, The Message).

Veel in onze geestelijke groei kunnen we niet zelf doen; we kunnen onszelf niet genezen of volledig veranderen. Maar één ding kunnen we wel: in de aanwezigheid van Jezus zijn. Als volgers van Jezus hebben we zowel de mogelijkheid als de verantwoordelijkheid om onze gedachten op Hem te richten, de innerlijke blik van ons hart te focussen op Zijn liefde. Dit verlangen, deze blik op Jezus, geeft richting en complete zingeving aan ons leven.

Verlang jij naar die focus, die blikrichting, om daar vanuit te leven? 24/7?

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3956 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels