Bijbeltekst

Galaten 3:27, Galaten 3:26

8 januari 2023
·
2 minuten lezen
Galaten 3:27, Galaten 3:26

We kunnen terneergeslagen zijn door de fouten die we in het verleden hebben gemaakt, gedachten van spijt en schaamte kunnen ons in de greep houden. De zondelast kan zo zwaar wegen dat het je vreugde rooft. Als dit mij overkomt, voel ik de aanklacht die zich tegen mij richt. Maar dan weet ik: God klaagt niet aan, maar Hij roept mij in Zijn Nabijheid, omdat wij kinderen van de Vader zijn.

God heeft de wereld lief en daarom gaf Hij Jezus. Als je gelooft dat Jezus jouw schuld heeft gedragen aan het Kruis en is opgestaan uit de dood, dan mag je jezelf een kind weten van Vader God. Als jouw geloof en vertrouwen op Jezus is gericht, kom je los van de macht die de zonde probeert uit te oefenen. Elke gedachte, elk woord en elke fout, mogen we bij Het Kruis brengen. Als we dit doen, ontvangen we Vergeving en kun je in vreugde en blijdschap je weg vervolgen. We mogen zeker weten dat Jezus Overwinnaar is.

Het is een feit dat je onderweg obstakels en verleidingen tegenkomt, maar dicht bij Jezus zul je Kracht ontvangen. Hij zal je leiden door de Heilige Geest. Door het geloof in Jezus vind je altijd een uitgestrekte Hand die je helpt op te staan als je onderweg bent gestruikeld of gevallen.

De Bijbel spreekt over de doop als een sterven aan je oude ik en opstaan in een nieuw leven met Jezus. Je mag jouw eigen gerechtigheid afleggen en van Jezus de Mantel van Zijn Gerechtigheid ontvangen. Dan ben je omkleed door Zijn Vergeving en Zijn Genade. De Vader kijkt naar jou en ziet Jezus. Dan wordt het: niet meer IK, maar CHRISTUS leeft in mij totdat Hij komt.

God is trouw aan wat Hij heeft beloofd, Hij zal alles weer in ere gaan herstellen. Wat een geluk als je deelt in dat geloof, als je weet dat God het laatste woord zal hebben.

Want het zal worden zoals het was: Wereldwijde vrede en een altijd open hemel. De mens zal niet meer strijden en de wereld niet meer lijden, heel de schepping zal bevrijd zijn van de zondelast. Het zal worden zoals het was.(uit het lied Zoals het was van Chr. Verwoerd)

Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels