Vanaf het allereerste begin hoor je het gezang van hoop door de schepping. Zelfs wanneer het nog helemaal duister, chaos en onzichtbaar is.

“Wij houden onze ogen immers niet gericht op de dingen die men ziet, maar op de dingen die men niet ziet; want de dingen die men ziet, zijn tijdelijk, maar de dingen die men niet ziet, zijn eeuwig.” - Paulus (2 Korinthe 4:18)

De aarde was bedekt met woest, kolkend chaoswater in de grootste duisternis die je kan voorstellen. Tohu Bohu. En.. Gods Geest was er. Hij ‘zweefde’. In dit ene woordje zit in het Hebreeuws zoveel meer verborgen. Het betekent dat Gods Geest ‘broedde’, ‘relaxeerde’, rust bracht. Chaoswater verandert letterlijk in water. En dan hoor je Gods stem Licht en Leven spreken. En het ontstaat.

Ook al voelt alles donker en chaotisch in je leven en zie je nog niets waar iets goeds uit kan komen: Gods Geest is er. Wij zijn gefocust op wat we kunnen zien, terwijl de hele wereld ontstaan is vanuit iets dat onzichtbaar was. Geloof je dat de God van leven, die altijd voltooit wat Hij begint, ook leven en licht in jouw leven zál brengen?

Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels