Bijbeltekst

Habakuk 3:19

28 januari 2024
·
1 minuut lezen
Habakuk 3:19

Heb je weleens het boek van de profeet Habakuk gelezen? Een kort boek, met heftige profetieën, die ook Habakuk pijn doet en vragen laat stellen aan God. Tegelijkertijd proef je de intieme relatie van een profeet, die op wacht staat en Gods stem kent. Weet Wie God is. Waarbij je proeft, dat hij het niet altijd begrijpt waarom die moeilijke dingen gebeuren. En toch…. Toch zingt hij!

“Al zou de vijgenboom niet bloeien, geen vruchten aan de wijnstok komen, toch zál ik mij verheugen in de Heere. Want de Heer JHWH is mijn kracht.”

Hoe kijk jij naar deze tekst? Ken jij dit vertrouwen, deze vreugde? Als ik de laatste jaren achterom kijk, is dit vertrouwen en deze kracht mijn redding geweest. Zelfs op die momenten dat het leven té gebroken voelde, sijpelden Zijn woorden van echte Hoop door de barsten heen. Ik wil je graag aanmoedigen om God op deze manier te leren kennen. Praat met Hem, lees wat Hij zegt, luister naar Hem. Zoek deze meest-waardevolle schat: Zijn kracht voor dit aarden vat. Een kracht die alles te boven gaat. Alleen van Hem.

Laat Zijn sterkte de kracht van je leven zijn.

Dus: wat ga je nu doen?

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels